Δύο από τους ήρωες που έχουν περάσει κυριολεκτικά από σαράντα κύματα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, το πιο πολύπαθο ζευγάρι της Αρεόπολης, η Ιουλία και ο Στάθης, αναμένεται να δοκιμαστούν ξανά σκληρά. Αυτή τη φορά μάλιστα όπως ανααφέρει το Τηλέραμα, η μοίρα θα τους παίξει ένα πολύ περίεργο παιχνίδι…

Το φινάλε του β’ κύκλου τούς βρήκε να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, κόβοντας κάθε γέφυρα επικοινωνίας. Ειδικά η Ιουλία, πληγωμένη, αρνείται ακόμα και καλημέρα να πει στον Στάθη. Ακόμα και όταν ο Μάνος και ο Ισίδωρος της τονίζουν πως είναι πολύ σκληρή, εκείνη αρνείται πεισματικά να υποχωρήσει.

Στα νέα επεισόδια ωστόσο θα βγει στην επιφάνεια μια συνταρακτική αλήθεια.

Ως γνωστόν, όταν το ζευγάρι χώρισε σε πολύ νεαρή ηλικία και ο Στάθης παντρεύτηκε τελικά την Αρετή, η Ιουλία ήταν έγκυος, αλλά το κράτησε κρυφό. ‘Ηθελε να μεγαλώσει το παιδί της μακριά από τη συντηρητική κοινωνία της Μάνης. Δυστυχώς, όπως ξέρουμε, το παιδί αυτό χάθηκε σε ένα φοβερό ατύχημα με μηχανή, όπου σκοτώθηκε και η κολλητή της Ιουλίας.
‘Εγιναν όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα; Γιατί αυτό το μωρό τελικά ήρθε στον κόσμο, αλλά η Ιουλία δεν το έμαθε ποτέ. Αντίθετα, έμεινε στο σκοτάδι και εκείνο μεγάλωσε μακριά της. ‘Ολα δείχνουν πως ενορχηστρωτής αυτής της πλεκτάνης ήταν ο αυταρχικός Ιπποκράτης, που ήθελε να ορίζει τη μοίρα των μελών της οικογένειας και να κάνει κουμάντο τόσο στην εταιρία όσο και στο σπίτι. Πού βρίσκεται όμως αυτό το παιδί σήμερα; Σύμφωνα με όσα ακούγονται, δεν αποκλείεται τελικά το κουβάρι να αρχίσει να ξετυλίγεται μετά την αποκάλυψη ενός κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

Ο πάγος ανάμεσα στην Ιουλία και τον Στάθη σιγά σιγά θα αρχίσει να σπάει. Παραμένουν τρελά ερωτευμένοι, πλέον όμως δεν τους ενώνει μόνο αυτή η βαθιά αγάπη από τα νεανικά τους χρόνια, αλλά και ένα παιδί. Αυτό το παιδί, που και οι δυο αγνοούσαν την ύπαρξή του, θα τους φέρει και πάλι κοντά.’

Η Αρετή δεν θα μείνει ανεπηρέαστη από αυτή την ιστορία. Όταν μάθει τα νέα, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, θα καταλάβει ότι δεν έχει καμία ελπίδα να συμφιλιωθεί με τον πρώην της.

 

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στο MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Σάλος με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και δείχνουν τη Δαλάκα να…

H viral τούμπα της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, αναστάτωσε το instagram (vid)

Νίκος Κοκλώνης: Ακόμη να υπογράψει το τελικό συμβόλαιο με OPEN