Είδαμε ότι η Βασιλική στη σειρά Η Γη της Ελιάς, παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και ευτυχώς ο Φίλιππος κατάφερε να τη σώσει!

Ένας άγνωστος άντρας παρακολουθούσε την κοπέλα και όταν βρήκε την ευκαιρία επιχείρησε να την παρασύρει και να τη βιάσει.

Όλα ξεκίνησαν στη σειρά του MEGA όταν ένα βράδυ ο Φίλιππος με τη Βασιλική αποφασίζουν να βγουν για ποτό, αφήνοντας τη μικρή στη Χάιδω να τον προσέχει. Το ζευγάρι χαρούμενο που θα περάσει χρόνο μαζί, φτάνει στο μπαράκι και παραγγέλνει να πιει. Την ίδια ώρα, από μακριά ένας άγνωστος παρακολουθεί τη Βασιλική επίμονα και πίνει μονορούφι το δικό του ποτό, σαν να δείχνει πως έχει αγωνία για κάτι. Η έξοδος του Φίλιππου και της Βασιλικής όμως δεν εξελίσσεται καλά αφού οι δυο τους καταλήγουν να διαφωνούν έντονα για ένα θέμα και στη συνέχεια να καβγαδίσουν έντονα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Φίλιππος να παρατάει σύξυλη τη Βασιλική, που βρίσκεται εκτεθειμένη σε μεγάλο κίνδυνο. Ο άγνωστος άντρας βρίσκει την ευκαιρία που περίμενε και πλησιάζει τη Βασιλική, η οποία δείχνει πως θέλει κάπου να μιλήσει. Αυτός την ρωτά αν είχαν ερωτικό καβγαδάκι με εκείνη να απαντά ότι είναι ο σύζυγός της και είχαν μία διαφωνία.

Εκείνος τότε συστήνεται και κάθεται μαζί της να τον κεράσει ένα ποτό. Ξαφνικά η Βασιλική αρχίζει να μη νιώθει καλά και θέλει να φύγει. Όταν σηκώνεται όμως εκείνη παραπατά και εκείνος της προτείνει να την πάει σπίτι. Την  βγάζει έξω και προσπαθεί να τη βιάσει!

Τότε ο Φίλιππος επιστρέφει τον σπάει στο ξύλο και φυσικά ο Κουράκος τον συλλαμβάνει. Πρόκειται για τον Γάκη ο οποίος κάνει  μήνυση στον Φίλιππο για ξυλοδαρμό και κινδυνεύει να μπει στη φυλακή! Ωστόσο ο Λυκούργος τον συμβουλεύει να κάνει μια κίνηση ματ, ώστε να μην κινδυνέψει. Ετσι ο Φίλιππος αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Γάκη για απόπειρα βιασμού στη Βασιλική και ο Γάκης με τη σειρά του αποσύρει κι αυτός τη δική του για ξυλοδαρμό. Οπως όμως θα δούμε, η υπόθεση δεν θα τελειώσει εκεί για τον Γάκη. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε ένας τέτοιος επικίνδυνος τύπος να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η αστυνομία συνεχίζει να παρακολουθεί τη δράση του, καθώς η παραβατική συμπεριφορά του συνεχίζεται και στην κατάλληλη στιγμή τον συλλαμβανει.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτός πάει να βγάλει από τη μέση τον Θέμη-Βόμβα στο μαγαζί του!

«Βόμβα» αποχώρησης Μαρσέλο!

Παγιδευμένοι: Σοκ με την Λίνα-Ο Άγγελος την απειλεί- Ξέρει για τα αναβολικά!