Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς αφού ένας χαρακτήρας πέφτει θύμα απαγωγής!
Στιγμές αγωνίας πρόκειται να βιώσουν η Μαρίνα και ο Ισίδωρος αφού ο Κουράκος τους ενημερώνει ότι ο Μάνος είναι θύμα απαγωγής.

Ο Μάνος λοιπόν εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Έχει ραντεβού με την Μαρίνα για να πάει να την πάρει από το ανθοπωλείο, δεν εμφανίζεται και δε σηκώνει και το τηλέφωνο. Η Μαρίνα αγχωμένη γυρνά στο σπίτι και ο Ισίδωρος την ενημερώνει ότι λείπει πολλή ώρα.

Ο άντρας έχει πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους που τον κρατούν σε μία αποθήκη, δεν του λένε ούτε ποιοι είναι ούτε γιατί το έκαναν παρά την πολύ έντονη αντίδρασή του.

Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και ειδοποιεί Κουράκο και Δήμητρα οι οποίοι του λένε να μην κάνει καμία κίνηση.

Λίγο αργότερα ο Γιώργης Κουράκος ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι ο Μάνος είναι θύμα απαγωγής!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή Πάμε Δανάη και την Δανάη Μπάρκα.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Στο μεταξύ, η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως τον Ιούνιο παντρεύεται τον Στάθη! Το κρυφό ειδύλλιο Γιώργη – Ευτυχίας αποκαλύπτεται αφού ο Στάθης τους βλέπει να φιλιούνται! Η υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον επίσημα μια Βρεττάκου!

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 27/2: Ο μιντιακός λαός τα βάζει με τον Μπάρτζη και τα «γαλλικά» του!

Παρί Σεν Ζερμέν: Εμπαπέ και Ράμος «έπαιξαν» τη θέση τους στο αεροπλάνο με τον πιο viral τρόπο! (vid)

Αυτή η νύχτα μένει: Ο γιος του Νώντα βάζει φωτιά-Τέλος το Όνειρο