Όλα αρχίζουν από τη μανία της Αμαλίας για εκδίκηση στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Όχι μόνο ως προς την Αθηνά, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τον χωρισμό της με τον Ισίδωρο, αλλά και προς τον ίδιο τον πρώην άντρα της, τον οποίο δεν συγχωρεί για τη σκληρότητα με την οποία της συμπεριφέρθηκε.

Οπως έχουμε δει, η Αμαλία έχει δώσει όρκο να μην μπορεί η Αθηνά να σταθεί στη Μάνη και αποφασίζει να δράσει. Φυσικά είναι γνωστό ότι η Αμαλία είναι αδίστακτη και άκρως εκδικητική.  Έτσι διαλέγει την πιο σημαντική μέρα για την Αθηνά προκειμένου να της καταφέρει καίριο χτύπημα. Την ημέρα του γάμου της με τον Τζον και την ώρα που βιώνει τη μεγάλη ευτυχία όπου γλεντάει στο γαμήλιο τραπέζι με τους κοντινούς της ανθρώπους , η Αμαλία κάνει κάτι πάρα πολύ ακραίο, που δεν επηρεάζει μόνο την Αθηνά, αλλά και όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω της.

Το ίδιο όμως σχεδιάζει και για τον Ισίδωρο. Παρότι μέρες πριν και μέσω του Λυκούργου ή Αμαλία έχει ενημερωθεί για τη διαδικασία του διαζυγίου, φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να συναινέσει σ’ αυτό: «Θα δούμε αν θα βγει διαζύγιο. Δεν υπάρχει περίπτωση», υποστηρίζει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να μην προχωρήσει σ’ αυτό το επίπεδο, με την ελπίδα ότι με τον καιρό θα μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα και να πείσει τον Ισίδωρο να μη χωρίσουν.

Ωστόσο, η σκληρή στάση του Βρεττάκου την κάνει να χάσει τον έλεγχο και να ζητάει απεγνωσμένα να τον πληρώσει να το ίδιο νόμισμα. Να τον κάνει να πονέσει: «Θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που μου φέρθηκε έτσι. Ο αχάριστος, που πήγα να πεθάνω γι’ αυτόν», μονολογεί και γίνεται ακόμα πιο έξαλλη. Ετσι η αδίστακτη γυναίκα ετοιμάζει ένα ακόμα απρόβλεπτο χτύπημα με στόχο αυτή τη φορά όχι μόνο τον Ισίδωρο, αλλά και την οικογένειά του και κυρίως τον Μάνο, που από την αρχή είχε τεράστια κόντρα μαζί του. Αν και οι λεπτομέρειες των κινήσεών της μένουν επτασφράγιστο μυστικό, οι πληροφορίες μας ωστόσο κάνουν λόγο ακόμα και για απόπειρες αυτοκτονίας και τεχνητά αποδεικτικά στοιχεία ώθησης σ’ αυτή την πράξη κατά του Ισίδωρου και της Αθηνάς. Αυτό όμως που μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία δολοφονία και κανένας θάνατος!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της σεζόν

F1: Ο «μόνος λόγος» που ο Max Verstappen μπορεί να φύγει από τη Red Bull για τη Mercedes το 2025

Ο Παράδεισος των Κυριών: Συγκλονίζει η τελευταία σκηνή της σειράς