Όχι ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα θα είναι τα φινάλε της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς! Ένα από αυτά, είναι αυτό της Ευτυχίας με τον Κουράκο.

Και οι δύο τραγικά πρόσωπα. Η Ευτυχία αναγκάζεται να ομολογήσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, γνωρίζοντας ότι αυτές θα είναι και οι τελευταίες κουβέντες που έχει μαζί του. Ο Γιώργης από την άλλη παλεύει με τα αισθήματά του και με το καθήκον του σαν αστυνομικός. Λυγίζει και παρότι δέχεται μεγάλη πίεση από τον Δαμιανό που του λέει ότι δεν θα αφήσει μια δολοφόνο ελεύθερη, εκείvoς φέρεται σαν κύριος, με ήθος και με αγάπη απέναντι στην Ευτυχία.

Η καρδιά του σκίζεται, αλλά δεν κάνει τίποτα για να τη σταματήσει όταν εκείνη αποφασίζει να φύγει για πάντα. Μια ακόμα ιστορία που κλείνει είναι η αποκάλυψη της ταυτότητας του Ορέστη στη Δήμητρα. Στο τελευταίο επεισόδιο, η Δήμητρα βλέπει την τομή από την εγχείρηση της μεταμόσχευσης που έχει κάνει ο Ορέστης. Η κοπέλα αρχίζει να καταλαβαίνει τι είναι αυτό που την έφερε τόσο κοντά με αυτόν τον άντρα κι εκείνος της λέει την αλήθεια, ότι οφείλει τη ζωή του στον Κίμωνα, καθώς η καρδιά του χτυπάει μέσα στο στήθος του.

Οι παραπάνω ιστορίες κλείνουν οριστικά, ενώ κάποιες άλλες κλείνουν… ανοίγοντας! Συγκεκριμένα, στην τελευταία σκηνή θα δούμε τους Βρεττάκους, αλλά και πολλούς από τους πρωταγωνιστές της σειράς, να κινδυνεύουν καθώς κακοποιοί που τους κυνηγάει η αστυνομία εισβάλλουν στο σπίτι την ώρα μιας δεξίωσης που κάνει ο Ισίδωρος και τους κρατούν ομήρους. Τότε ακούγεται ένας πυροβολισμός από μέσα. Εκεί κλείνει η σκηνή και απορία μένει στον τηλεθεατή για το τι έχει γίνει, ποιος έχει πυροβολήσει, ποιος ενδεχομένως έχει σκοτωθεί ή ποιος έχει τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το TiVi σίριαλ, το γεγονός αυτό θα σημαδέψει τη ζωή πολλών ηρώων και ενός ζευγαριού, καθώς θα δούμε ότι ένας σοβαρός τραυματισμός οδηγεί σε μια αναπηρία.

Η τελευταία ιστορία που θα δούμε και θα μείνει αναπάντητη σ’ αυτή την σεζόν έχει να κάνει με τη ζωή της Βασιλικής. Οπως θα δούμε, η κοπέλα πάει για ψάρεμα με τον πατέρα της και τον Φίλιππο και εκεί που ψαρεύουν μπλέκεται η πετονιά της και πέφτει στη θάλασσα.

Η Βασιλική όμως φοράει ένα μπλουζάκι το οποίο έχει κρόσσια κι αυτά πιάνονται στην προπέλα της βάρκας και δεν μπορεί να βγει. Ο Φίλιππος με τον Στάθη δεν καταλαβαίνουν ότι κινδυνεύει και αργούν να αντιδράσουν. Στη νέα σεζόν όμως θα δούμε τι έχει γίνει πραγματικά…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Καρφιά Βασάλου για Μαριαλένα-Δεν αξίζει τη νίκη-Με απογοήτευσε!

Ο ισχυρός μεταγραφικός… ανταγωνισμός του Ολυμπιακού

Τέλος η Γη της Ελιάς: Πώς θα εξελιχθεί η σειρά