Ενώ ο Φίλιππος στη σειρά Η Γη της Ελιάς από την αρχή τής έχει «κόψει τον βήχα», η Ειρήνη συνεχίζει να τον φλερτάρει και μάλιστα πλέον χωρίς ντροπή να τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στη Βασιλική. Η κοπέλα όμως έχει κι άλλα προβλήματα συμπεριφοράς.

Μια περίεργη πτυχή του χαρακτήρα θα αποκαλυφθεί καθώς μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Οσο για τον Φίλιππο, όπως όλα δείχνουν, της έχει γίνει έμμονη ιδέα. Συνεχίζει να τον πλευρίζει για άλλη μια φορά. Ο Φίλιππος, που έχει φτάσει πια στα όριά του, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη, την προσβάλλει πολύ άσχημα.

Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ότι ο Φίλιππος δεν γυρίζει καν να την κοιτάξει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο και να τον εκθέσει παντού!

Φτιάχνει ένα σατανικό σχέδιο στο μυαλό της για να εκθέσει τον Φίλιππο στα μάτια της Βασιλικής και γενικότερα, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τη στενή πολιορκία στο αγανακτισμένο νέο ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στη Βασιλική.

Το σχέδιο της Ειρήνης αρχίζει από την «κακιά πεθερά». Πηγαίνει λοιπόν στην Αρετή και της λέει τάχα ότι ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει και της την έχει «πέσει»!

Την ίδια στιγμή η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει μία απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο η οποία πέφτει στο κενό και τότε αποφασίζει να τον εξοντώσει με ψέματα και στημένες φωτογραφίες!

Η Γη της Ελιά: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

«Τέλος» Ζέτα Μακρυπούλια, Μάρκος Σεφερλής και Γρηγόρης Αρναούτογλου απο τον ΑΝΤ1 – Αυτό έχει συμβεί