Την ώρα που όλοι είναι στενοχωρημένοι με την απουσία της Χάιδως στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς καθώς δεν ξέρουν αν θα αποφασίσει να μείνει για πάντα στο μοναστήρι, η Χάιδω απαλλαγμένη από πολλές σκέψεις και βάρη, καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα να σταθεί δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, να τα βοηθήσει και να τη βοηθήσουν να συνεχίσει. Έτσι, ενώ όλοι ζουν με την αγωνία αν θα την ξαναδούν, εκείνη εμφανίζεται μπροστά τους ξαφνικά. Η πόρτα του σπιτιού ανοίγει και η Χάιδω στέκεται μπροστά τους… Αυτή η μεγάλη πραγματικά έκπληξη που δεν περίμενε κανείς, αφήνει άφωνους τη Βασιλική και τον Λυκούργο. Η επιστροφή της Χάιδως όμως χαροποιεί πολύ περισσότερο τον Λυκούργο που της λέει πόσο πολύ του έλειψε: «Αν δεν γυρνούσες δεν θα μπορούσα άλλο να ζήσω», της λέει, αλλά εκείνη τον σταματάει και του ξεκαθαρίζει: «Λυκούργε, σε παρακαλώ, μην αρχίσεις πάλι να με πιέζεις. θέλω να καταλάβεις ότι χρειάζομαι τον χρόνο μου μέχρι να μπορέσω να φέρω τη ζωή μου σε μια τάξη. Αν γίνει ποτέ αυτό», του λέει.

Η Βασιλική, από την άλλη, πέφτει στην αγκαλιά της κλαίγοντας: « Μη με ξαναφήσεις ποτέ μόνη μου. Μαμά, σε χρειάζομαι όσο ποτέ άλλοτε», της λέει, ενώ ο Παρασκευάς πέφτει συγκινημένος στην αγκαλιά της.

Η Χάιδω τον αγκαλιάζει στοργικά και του ζητά μια χάρη: «Αγόρι μου, σε παρακαλώ, θέλω να συνεχίσεις να μένεις εδώ στο σπίτι μαζί μας. Πάντα σε έβλεπα σαν παιδί μου και τώρα ένας λόγος παραπάνω. Σε παρακαλώ κάνε μου αυτή την χάρη», τον παρακαλεί και ο Παρασκευάς της το υπόσχεται: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πουθενά, σας το έχω πει τι σημαίνεται για μένα», της εξηγεί.

Λίγο αργότερα ο Παρασκευάς της ανοίγει την καρδιά του και της εξομολογείται τις πιέσεις που δέχεται από τον Δημοσθένη, προκειμένου να παντρευτεί την Ειρήνη: «Φοβάμαι ότι θα με παντρέψουν με το ζόρι. Δεν θέλω να σκλαβωθώ από τώρα, τι να κάνω, βοηθήστε με» , της λέει και η Χάιδω αποφασίζει να επέμβει: «Μη φοβάσαι αγόρι μου, κανείς δεν μπορεί να πιέσει για τίποτα. Θα μιλήσω εγώ εκεί που πρέπει», τον βεβαιώνει. Το αμέσως επόμενο διάστημα η Χάιδω προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και μάλιστα πηγαίνει στο δημαρχείο προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού.  Παράλληλα, η Χάιδω δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον Κωνσταντίνο που της λέει να πάει στο γραφείο του με τη Βασιλική για τη διαθήκη! Αυτό την κάνει να αναρωτιέται γιατί ο γιος της τόσο νέος να συντάξει διαθήκη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 8/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ακρίβεια: Βενζίνη για χρυσό αγόρασαν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πάνω από 2 ευρώ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι τελικά η γυναίκα με την κάπα- Το τέλος της κρυμμένης ταυτότητας πλησιάζει