Η Ραζάν μετά την αποκάλυψη της Ελεάνας στη σειρά Γλυκάνισος πως περιμένει το παιδί του Στρατή αποφασίζει να τον διαγράψει μια για πάντα και να προχωρήσει κι εκείνη τη ζωή της. Η κοπέλα γυρνάει στον καταυλισμό και ανακοινώνει στον Καρίμ και στη γιαγιά της την επιθυμία της να επισπεύσουν τον γάμο τους και να παντρευτούν την επόμενη ακριβώς μέρα.

Αυτή η ανακοίνωση στη σειρά του ΣΚΑΪ ενθουσιάζει τον νεαρό αλλά και τη Φατιμέ, οι οποίοι ξεκινούν τις ετοιμασίες. Παράλληλα, ο Στρατής συγκρούεται με την Ελεάνα στο αρχοντικό Δεμίρη, επειδή εκείνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη Ραζάν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ανθή συναντάει τον Νικήτα και το πάθος μεταξύ τους φουντώνει. Λίγη ώρα αργότερα, η Ελεάνα, αποφασισμένη πια, συνεννοείται με τον Αντρέα να πάει να βρει τον Στρατή, ενώ ο Καρίμ προσκαλεί τον τελευταίο στον γάμο του με τη Ραζάν. Ο Στρατής σοκαρισμένος μαθαίνει πως έχουν κανονίσει να παντρευτούν την επόμενη ακριβώς μέρα, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει για να την εμποδίσει. Εν τω μεταξύ, η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον γάμο της Ραζάν και χαίρεται που τελικά δεν τα βρήκαν με τον Στρατό. Κι ενώ το γλέντι του γάμου της Ραζάν ξεκινάει, ο Στρατής αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να πάει.

Ο Στρατής συγκρούεται με τον Αντρέα, ο οποίος τον εκβιάζει, ενώ την ίδια ώρα το γλέντι του γάμου της Ραζάν στην ταβέρνα συνεχίζεται. Παράλληλα, η Μαργαρίτα δείχνει στοιχεία στον Άγγελο για το βρόμικο παρελθόν του Ευστρατίου, ενώ ο Στρατής εκνευρισμένος καλεί όλη την οικογένεια στο σπίτι τους. 0 νεαρός, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, επιτίθεται άγρια στην Ελεάνα, κατηγορώντας την πως εκείνη ευθύνεται για τον εκβιασμό του Αντρέα. Κι ενώ ο Θανάσης, που γνώριζε για το παρελθόν του Ευστρατίου, προειδοποιεί τη Μαργαρίτα και τον Άγγελο να μείνουν μακριά από την υπόθεση, κάποιος φαίνεται να τους παρακολουθεί. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Ελεάνα, προσβεβλημένη από τη στάση του Στρατό, μαζεύει τα πράγματά της κι ετοιμάζεται να φύγει όσο και αν οι γονείς του Στρατό προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να τον συνετίσουν. Σε παράλληλο χρόνο, ο Άγγελος πέφτει θύμα μίας έκρηξης, που θυμίζει προειδοποίηση.

Γλυκάνισος: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις του Κώστα-Νέο σχέδιο από την Καλλιόπη!

Αλλαγή ώρας: Πότε αλλάζουν τα ρολόγια – Πάμε σε χειμερινή ώρα

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε τραγική κατάσταση-Θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της;