Ο Στρατής κάνει ακόμη μια προσπάθεια να πείσει τη Ραζάν να φύγουν μαζί στη σειρά Γλυκάνισος του ΣΚΑΪ, ενώ ο Περικλής προτείνει στον Μενέλαο να συμμαχήσουν για να εξοντώσουν τον Φίλιππο Δεμίρη.
Ο Ραφαήλ επισκέπτεται τον πατέρα του Περικλή ο οποίος ζει απομονωμένος στο βουνό. Μέσα από την κουβέντα τους αποκαλύπτεται ότι δεν αποφάσισε τυχαία να απομακρυνθεί από όλους και από όλα. Υπάρχει κάποιο μυστικό, το οποίο μάλιστα τον συνδέει με τον Φίλιππο και τον Μενέλαο. Η Ανθή, από την άλλη, ενημερώνεται από την τράπεζα ότι δεν υπάρχουν πια χρήματα στο λογαριασμό της, έπειτα από εντολή του πατέρα της.

Η Ανθή μαθαίνει από τον Νικήτα ότι η μάνα του τον μεγάλωσε χωρίς πατέρα, αφού εκείνος τους παράτησε για κάποια άλλη. Η Ραζάν συναντάει κρυφά τον Στρcπή, ενώ ο Περικλής ζητά από τον Μενέλαο να συμμαχήσουν για να εξοντώσουν τον Φίλιππο Δεμίρη. Πώς θα γίνει αυτό; Με το νέο απόσταγμα που έχει ετοιμάσει, το οποίο μπορεί να πλήξει την επιχείρησή του.

Η Αλίκη τσακώνεται με τον Ραφαήλ, επειδή την παρακολούθησε μέχρι την Αθήνα. Εκείνος, όμως, έχει ήδη μάθει από τη Μαργαρίτα και τον Άγγελο ότι πήγε εκεί για να επισκεφτεί τη μητέρα της που βρίσκεται στη φυλακή. Στο μεταξύ, ο Καρίμ έχει προβληματιστεί με την ψυχρή συμπεριφορά της Ραζάν και ζητά από τη Φατιμέ να της μιλήσει. Η Ραζάν πηγαίνει στον Στρατή και του ζητά μια χάρη. Εκείνος, που δεν έχει παραιτηθεί από τον έρωτά τους, της προτείνει και πάλι να φύγουν μαζί.

Γλυκάνισος: Δείτε το αυριανό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει φωτιά στους Βρουλάκηδες-Πληρώνει την πρόκληση ο Παύλος

Ελλάδα – Λετονία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

ΕΡΤ1: Έρχεται το Πεφταστέρι των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά