Η υπέροχη σειρά της ΕΡΤ1, Φλόγα και Άνεμος φτάνει στο τέλος της μετά από γεγονότα που συγκλόνισαν και βέβαια τον θάνατο του Γεώργιου Παπανδρέου. Η σειρά με τις εκπληκτικές ερμηνείες κατάφερε να μείνει χαραγμένη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Τι θα γίνει όμως στο τέλος.

1968
Η κηδεία του Παπανδρέου. Οι χουντικοί πέσανε έξω, μια λαοθάλασσα μαζεύεται στην κηδεία, οι ασφαλίτες χτυπάνε ανελέητα. Ο Γκούβερης ετοιμάζει ένα κείμενο μετάνοιας να υπογράψει η Κυβέλη. Ο Φώντας συνδέει τον ηθοποιό Κροντηρά που πέθανε με το ζευγάρι που αυτοκτόνησε στο Φάληρο. Η Όλγα ετοιμάζει το Κυριακάτικο τραπέζι που κρύβει όμως ένα μυστικό. Ένα κουτί κινίνα. Ο Φώντας επιστρέφει σπίτι αλλά τον καθυστερεί η γειτόνισσα. Η Βαλεντίνη η δισέγγονή της σχεδιάζει ν’ ανοίξει ένα μουσείο με όλα τα κοστούμια και τις θεατρικές παραστάσεις της Κυβέλης. Ο Γκούβερης εκβιαστικά αποσπά την υπογραφή της Κυβέλης σ’ ένα γράμμα υποταγής στην Χούντα. Ξεκινάει η δίκη του Παναγούλη.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Η Κυβέλη έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Γεώργιου που τον έχει απορροφήσει η πολιτική και το ταξίδι που θα κάνει με τον γιό της. Οι κόρες της Κυβέλης που έχουν κληρονομήσει το ταλέντο της και παίζουν με επιτυχία στο θέατρο και στον κινηματογράφο, έρχονται να την αποχαιρετίσουν. Στην Αμερική η Κυβέλη με τον Γιωργάκη τον οποίο παρακολουθούν οι καλύτεροι γιατροί. Στην Αθήνα ο Παπανδρέου κάνει την κίνηση που θα διαλύσει τον γάμο τους. Δεν τον αφήνει αδιάφορο η Σεράνο. Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του στο οποίο μέσα ήταν η τραγουδίστρια. Η Κυβέλη του στέλνει ένα τηλεγράφημα η τελευταία της επικοινωνία μαζί του για χρόνια ως τις τελευταίες μέρες του.

Φλόγα και Άνεμος: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από την Ιουλία-Λέει όχι στην εξωσωματική

Άρης: Ο παίκτης που θα έρθει για να φύγει ο Μαντσίνι

Κάνε ότι κοιμάσαι: Θα μιλήσει η Ζωή;