Πίσω στο 1974 και τη σειρά του MEGA Famagusta, ο Μάικλ βαφτίζεται στο Λονδίνο, ενώ στην Κύπρο η Χριστίνα δεν παύει να αγωνιά για το αγνοούμενο παιδί της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε μέσα στον διωγμό και βάζει λυτούς και δεμένους να το βρουν…

Στο σήμερα, η Μαίρη προσπαθεί επιτακτικά να πείσει τη Σοφία να πει την αλήθεια στον Μάικλ και στην οικογένεια Σέκερη. Ο γιος της έχει δικαίωμα να ξέρει ποιοι είναι οι βιολογικοί του γονείς, το ίδιο και η οικογένειά του. Η Σοφία τρέμει και μόνο στην ιδέα το παιδί της να την απαρνηθεί επειδή δεν του είπε ποτέ την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα. Από την άλλη, όμως, φοβάται πως, αν ο Μάικλ μάθει ότι είναι Σέκερης από κάποιον τρίτο και όχι από την ίδια, η σχέση τους θα τελειώσει μια για πάντα.

Στο μεταξύ, η Χριστίνα έχει πειστεί να δώσει τη μαρτυρία της για την τουρκική εισβολή, συμβάλλοντας στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ. Μέχρι όμως τη μαρτυρία της Χριστίνας, η κάμερα καταγράφει τη συνέντευξη μιας γυναίκας που έχασε τον άντρα της ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί…
“Οσο ο παππούς προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη να τα ξαναβρεί με τον Τεύκρο, ο τελευταίος μαθαίνει πως η μητέρα του έβαλε τον Μάριο σε ίδρυμα και γίνεται έξαλλος μαζί της. Παράλληλα, ο Αντρέας αγωνιά για τη διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας του Παύλου, ο οποίος περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη δική του οικογένεια.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Τεύκρος ζητάει βοήθεια από τον Αντρέα για να πάρει τον Μάριο από το ίδρυμα, ενώ τα ξαναβρίσκει και με τη Δάφνη. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Σιμώνη με τον Μάικλ συναντιούνται στην Κύπρο και ζουν με πάθος τον έρωτά τους. Στο μεταξύ, ο παππούς αναπολεί τον αγώνα που έδωσαν με τη Χριστίνα για να φτιάξουν τη φάρμα τους. Η Νάντια ενημερώνει τον Αντρέα ότι ο Παύλος δεν κάνει τη θεραπεία που πρέπει, με κίνδυνο να τυφλωθεί… Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και όλα μοιάζουν να κρέμονται από μια κλωστή!

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12-4 spoiler: Ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες ασυλίες μετά την ένωση;

Το πρόγραμμα για το MotoGP Grand Prix της Αμερικής

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τέλος τα ψέματα- Αποκαλύπτεται η σχέση Στάσας και Κωστή