Ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ στη σειρά του MEGA, Famagusta ολοκληρώνουν την αλήθεια πίσω από το μυστήριο του χαμένου γιου της οικογένειας Σέκερη, καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε του β ” κύκλου.

Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Χριστίνα δέχεται να μιλήσει στον Μάικλ για εκείνα τα δύσκολα χρόνια, αλλά πιο συγκεκριμένα για τη δική της προσωπική τραγωδία, όπου χάνει στην κυριολεξία το παιδί της μέσα από την αγκαλιά της. Η αφήγηση της Χριστίνας με τις λεπτομέρειες που του λέει για την τραγική εκείνη μέρα που της τραυμάτισε την ψυχή και στιγμάτισε για πάντα τη ζωή της, αναστατώνει τον Μάικλ, χωρίς να φαντάζεται καν την πραγματική αλήθεια.

Η αφήγησή της συνεχίζεται σε έντονο συγκινησιακό κλίμα και ένα ακόμα σημαντικό γεγονός έρχεται στο φως και αφορά ένα ακόμα τραυματικό γεγονός στη ζωή της. Πρόκειται για την αποκάλυψη ότι ο πατέρας τού Κλεάνθη ήταν αυτός που έσωσε τον παππού και τη Χριστίνα από την καταστροφή της φάρμας τους, το 1974.

Στο μεταξύ, μια ακόμα σημαντική, λεπτομέρεια από την αφήγηση της Χριστίνας για τον χαμό του γιου της ταράζει τον Μάικλ. Λίγο αργότερα, ο Μάικλ μοιράζεται με τη Σοφία τη θετική εντύπωση που του έκανε η Χριστίνα Σέκερη και όπως είναι φυσικό η Σοφία αγωνιά μήπως ο γιος της φτάσει στην αλήθεια.

Ο Μάικλ αρχίζει να κάνει το μοντάζ της συνέντευξης της Χριστίνας και ακούγοντας με προσοχή από την αρχή τα όσα λέει, ακούει για το σημάδι στο μπράτσο που είχε το αγνοούμενο μωρό της. Κεραυνοβολείται! Είναι το ίδιο σημάδι που έχει και ο ίδιος στο χέρι του. Τώρα πια ο Μάικλ ξέρει ότι είναι υιοθετημένος και ότι έχει το ίδιο σημάδι με το χαμένο παιδί της Χριστίνας. Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί και να είναι εκείνος ο γιος της τρελαίνεται…

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 16/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

Στοιχεία MotoGP GP Γαλλίας – Κατάταξη : Τι αγώνας!!!

Ψυχοκόρες: Άρρωστο το μωρό της Φρόσως- Τελειώνει μια και καλή με την Ευανθία