Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου θα συμμετάσχει στο σήριαλ του Mega Channel, «Famagusta», που έχει να κάνει με αληθινά γεγονότα (τουρκική εισβολή στην Κύπρο) και σε συνέντευξή της αναφέρεται στον ρόλο της «Κατερίνας» τον οποίο θα υποδυθεί.

Συγκεκριμένα η όμορφη γυναίκα μίλησε στο «TiVi σίριαλ» και αποκάλυψε οτι η «… Κατερίνα θα κάνει κάτι όχι για να διεκδικήσει τον αγαπημένο της, αλλά για να τον απωθήσει τελικά. Δεν το κάνει όμως κακία».

Οσον αφορά για το πόσο ακριβής είναι η σειρά γύρω από τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα, απάνητσε μεταξύ άλλων: «Στη σειρά έχει γίνει σωστή έρευνα. Αυτά που θα ακουστούν είναι πραγματικές μαρτυρίρες ανθρώπων που έζησαν στην εισβολή. Θα είμαστε πολύ κοντά στην αλήθεια του τι συνέβη το 1974. Λίγα πλάνα έχω δει και δεν θέλω να λέω πολλά. Αλλα νομίζω οτι η σειρά Famagusta είναι ένα διαμάντι».

Για την ηρωίδα που θα παίξει την «Κατερίνα» και η οποία συνδέεται ερωτικά με τον κεντρικό ήρωα που τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Λούλης, η Σοφία Παυλίδου λέει: «Έχουμε σχέση και πηγαίνουμε στο Λονδίνο απ’ όπου κατάγονται οι βιολογικοί του γονείς. Ο λόγος που κάνουμε αυτό το ταξίδι στην Κύπρο είναι για ένα ντοκιμαντέρ -καθώς είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι- που θα αφορά τις στην εισβολή. Θα πάρουμε καταθέσεις μαρτύρων και θα ασχοληθούμε και με τους αγνοούμενους της επίθεσης, ο αριθμός των οποίων είναι μεγάλος. Είναι απόλυτα συγκινητικό το τι θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ τους.

Προσωπικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήμουν πάντα βουρκωμένη και ως ρόλος, αλλά και ως Σοφία. Και για να επανέλθουμε, αυτοί οι δύο ήρωες είναι δύο άνθρωποι που συνυπάρχουν στο ζωή, αλλά και το σπίτι.

Η Κατερίνα λοιπόν είναι θετικός άνθρωπος, αλλά αν την πειράξουν θα βγάλει την άλλη πλευρά του εαυτού της. Και εκεί είναι φυσικά το ενδιαφέρον για τον ρόλο μου. Κάποια στιγμή η Κατερίνα θα νιώσει πληγωμένη από τη συμπεριφορά του συντρόφου της και θα κάνει κάποιες πράξεις που δεν είναι του χαρακτήρα της. Θα διαταραχθούν οι σχέσεις τους, όμως δεν θα επηρεαστεί πολύ η κατάσταση. Δεν θα καταστρέψει κόσμο».

Famagusta: Το τρέιλερ της νέας σειράς του Mega

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Μπαινει στη σειρα πασίγνωστος ηθοποιος

Τάσος Μπακασέτας: Αυτό πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός….

Σασμός: Η Καλλιόπη έτοιμη να βάλει τέλος στον Αντρέα