Ο Έρωτας Φυγάς ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της περσινής σεζόν. Η σειρά του Open επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια και νέες μεγάλες ανατροπές.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Στην αρχή του δεύτερου κύκλου, μετά από όλα όσα έχουν περάσει χωριστά, ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα θα είναι μαζί σαν οικογένεια.

Νέοι χαρακτήρες θα εισέλθουν όμως υπάρχουν και κάποιοι παλιοί που θα έχουν νέες εξελίξεις και πολύ μέλλον στη σειρά.

Ένας από αυτούς τους χαρακτήρες είναι και η Βάσω. Η εργάτρια στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων, γνωστή για τα κουτσομπολιά της θα έχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα που υποδύεται τη Βάσω στη σειρά μίλησε στο TV24 για τον χαρακτήρα της και το ποιο θα είναι το μέλλον της. Ανέφερε ότι η Βάσω είναι ένας λαϊκός άνθρωπος και πως στοχεύει στην αγάπη και την ανθρώπινη σχέση.

Η Βάσω ψάχνει κι αυτή τον άνθρωπό της. Απογοητεύεται αλλά προσπαθεί. Είναι ηθικό κορίτσι και θέλει να δημιουργήσει οικογένεια ωστόσο είναι τολμηρή με τους άντρες.

Το ενδιαφέρον του ταχυδρόμου για αυτή όμως δε το αντιλήφθηκε εγκαίρως. Η γιαγιά της ήταν αυτή που της το τόνισε και εκείνη πράγματι το κατάλαβε έπειτα.

Όπως αναφέρει η ίδια, και η Βάσω αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον ταχυδρόμο λέγοντας περιπαικτικά αν θα είναι αυτός ο τυχερός που θα την παντρευτεί.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε σε επανάληψη τη σειρά καθημερινά στο Open

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Βασιλική διαλέγει ανάμεσα σε Μαθιό και Νικηφόρο

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μου έδειξε στον αέρα τα γεννητικά της όργανα

Καιρός: Για «Φθινόπωρο» προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός! – Ξεχνάμε το καλοκαίρι, παίρνουμε ομπρέλα!