Η Μαργέτα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, δέχεται πρόταση να πολιτευτεί και το σκέφτεται σοβαρά, έχοντας και την υποστήριξη του Στέφανου. Η Γεωργία, παρά τις έντονες αντιστάσεις της, γυρίζει τελικά στη δουλειά στο αρχοντικό.
Παράλληλα, ο Ιάσονας προσπαθεί να κρύψει τα οικονομικά του πρoβλήματα, τα οποία ο Κοντογιάννης γνωρίζει και τον προκαλεί. Στο μεταξύ, η Ευγενία αμφιβάλλει πάλι για τα αισθήματα του Μάρκου και εκείνος αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια! Της ομολογεί ότι βρήκε ένα παλιό γράμμα της Αλεξάνδρας, όπου του εξηγούσε ότι δεν έπαψε ποτέ να τον αγαπάει, αλλά αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Ιάσονα για να τον σώσει από τη φυλακή, τελικά όμως η Μαργέτα την πρόδωσε…

Η Ευγενία μαθαίνει λοιπόν ότι ουσιαστικά η Αλεξάνδρα θυσιάστηκε για τον Μάρκο. Του κάνει την απλή ερώτηση αν ο ίδιος έπαψε ποτέ να την αγαπά και εκείνος την κοιτάζει θλιμμένα, αλλά δεν της απαντά τίποτα. Δεν χρειάζεται άλλωστε, αφού η Ευγενία ξέρει την απάντηση…
Η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Ιάσονα και της Μαργέτας. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος παραπλάνησε τη μητέρα του, για να βάλει χέρι στην περιουσία του από κοινού με τον Μάρκο. Παράλληλα, ξεκινούν οι ετοιμασίες στο αρχοντικό για τη βάφτιση του Γιωργάκη, αλλά δεν λείπουν οι διαφωνίες και οι εντάσεις. Η Ευγενία, βαθιά πληγωμένη από τον Μάρκο, παίρνει μια σοβαρή απόφαση: να τον εγκαταλείψει και να… ζητήσει μετάθεση σε άλλο νοσοκομείο. Θα αφοσιωθεί στην καριέρα της, αφού πρώτα διακόψει την εγκυμοσύνη!

Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει και να τη σταματήσει… Στο μεταξύ, ο Κοντογιάννης βρίσκει νέο τρόπο για να «τυλίξει» τον Στρατή και κατ’ επέκταση τους Δεμερτζήδες, ενώ ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν τον έρωτά τους. Η συνάντησή τους όμως εξελίσσεται απρόσμενα σε… θρίλερ.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Χαμός με τα ονόματα που πέφτουν για την θέση του

«Δραστηριότητες για το Πάσχα»: Viral η λίστα που μοίρασε μια δασκάλα στους μαθητές της

Μιμή Ντενίση: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει