Η Ευγενία πανευτυχής στη σειρά Έρωτας Φυγάς ανακοινώνει στον Μάρκο τα νέα για την εγκυμοσύvη της, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να το σκάσει με την Αλεξάνδρα. Η ίδια του λέει ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι θα γίνουν γονείς! Εκείνος όμως δείχνει μουδιασμένος. Η Ευγενία, που είναι στον έβδομο ουρανό, αποδίδει τη μουντή του διάθεση στο άγχος, που θα γίνει πατέρας. Εγκλωβισμένος από την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, ο Μάρκος δεν εμφανίζεται στο ραντεβού με την Αλεξάνδρα, που με τη σειρά της επιστρέφει στο αρχοντικό.

Αργότερα η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να μάθει αν έχει συμβεί κάτι στον αγαπημένο της και πληροφορείται πως ο Μάρκος κι οι δικοί του είναι καλά. Επομένως δεν είχε δικαιολογία νο μην έρθει, απλά το μετάνιωσε», μονολογεί και απογοητεύεται βαθιά. Η απελπισία και ο θυμός την οδηγούν στην απόφαση να τερματίσει τη σχέση της με τον Μάρκο.

Ο Μάρκος μουδιασμένος ακόμα από την απρόσμενη ανακοίνωση της Ευγενίας ότι θα γίνουν γονείς, επιχειρεί να δώσει στην Αλεξάνδρα τις εξηγήσεις που της οφείλει, αλλά εκείνη δεν του αφήνει κανένα περιθώριο να απολογηθεί. Οταν όμως ξανασυναντηθούν θα της αποκαλύψει τι συνέβη. Της λέει ότι η Ευγενία είναι έγκυος και ότι αυτό το γεγονός το έμαθε λίγο πριν φύγουν. Έτσι, δεν μπορούσε να την αφήσει εκείνη τη στιγμή! Η Αλεξάνδρα σοκάρεται από τις εξελίξεις. «Μάρκο, πρέπει να χωρίσουμε, να ξεχάσουμε ο ένας τον άλλον και να προχωρήσουμε τις ζωές μας. Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό νο είμαστε μαζί», του λέει.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 29/3: ΕΠΙΚΟ πετσόκομμα της Μελίνας και των social στη Μαριαλένα

Viral: Ο «γύπας» των Social Media έγινε remix και προκαλεί πανικό στα κλαμπ

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Βλάσση-Αποκαλύπτεται η κρυμμένη αλήθεια!