Ο Ιάσονας, μετά από τον έντονο τσακωμό του με την Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, είναι αποφασισμένος να της δώσει χώρο και ελευθερία για να καταφέρει να την κερδίσει ξανά.

Μάλιστα, δεν διστάζει να σταθεί ενάντια στη Μαργέτα που δεν χάνει ευκαιρία για να του υπενθυμίζει ότι η Αλεξάνδρα δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης του. «Μην της δίνειs τόση ελευθερία. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να το σκάσει», τον προειδοποιεί.

Λίγο αργότερα ο Μάρκος συναντά κρυφά την Αλεξάνδρα, η οποία ακούει από τα χείλη του αυτό που πάντα ονειρευόταν, ότι την αγαπάει. Ομως νιώθει μπερδεμένη. Του ζητάει χρόνο να το σκεφτεί.

Ο Μάρκος ξανασυναντάειτην Αλεξάνδρα και την παρακαλεί να του πει το «ναι» για να φύγουνε μαζί. Εκείνη δυσκολεύεται γιατί δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τα παιδιά της αλλά τελικά υποκύπτει. Του λέει να φύγουν και δε θα φοβηθεί για τίποτα!

Η διοργάνωση της μεγάλης γιορτής στο αρχοντικό γιο την αποφυλάκιση του Ιάσονα είναι η ευκαιρία που έψαχνε η Αλεξάνδρα για να θολώσει τα νερά πριν το σκάσει με τον Μάρκο. Πριν από αυτό όμως το ερωτευμένο ζευγάρι κανονίζει ρομαντική απόδραση στην Καλαμάτα. Ολα φαντάζουν ιδανικά, ωστόσο ο κίνδυνος παραμονεύει. Ετσι Μάρκος και Αλεξάνδρα προσπαθούν να επισπεύσουν τη φυγή τους. Ο Στέφανος γνωρίζει για τα σχέδιά τους και έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση για το αν πρέπει να ενημερώσει τη Μαργέτα ή όχι. Ομως τα γεγονότα θα τον προλάβουν κι εκείνον και τον Μάρκο. Η Ευγενία πανευτυχής ανακοινώνει στον άντρα της ότι είναι έγκυος!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!