Η δολοφονία του Φίλιππου στη σειρά Έρωτας Φυγάς, οδηγεί τον Ιάσονα στη φυλακή, όπου τον περιμένει μια ακόμη έκπληξη αφού συγκρατούμενός του είναι ο Μάρκος.
Ο Μάρκος οδηγείται στο κρατητήριο καθώς η εισαγγελέας θεωρεί ότι το όπλο του δεν εκπυρσοκρότησε τυχαία, αλλά έγινε με πρόθεση. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος βρίσκεται με τον Κοντογιάννη και την Ελπίδα. Όμως τα πράγματα θα πάρουν μια εντελώς απρόσμενη τροπή. Ο Κοντογιάννης τον τραυματίζει θανάσιμα. Εκείvoς πληγωμένος, καταφέρνει να γυρίσει σπίτι του και ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της Δήμητρας που γεμίζει ενοχές.

Η Δήμητρα τηλεφωνεί στην αστυνομία για να καταγγείλει τη δολοφονία του Φίλιππου και λίγο αργότερα αυτός που συλλαμβάνεται είναι ο Ιάσονας, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή και μάλιστα στο ίδιο κελί με τον Μάρκο.

Οι δύο άντρες απειλούν ο ένας τον άλλον και τσακώνονται άσχημα. Ο Μάρκος τού αποκαλύπτει το περιεχόμενο του γράμματος της Αλεξάνδρας που έχει στα χέρια του. Πιάνονται στα χέρια και τους χωρίζουν οι αστυνομικοί που τους βάζουν στην απομόνωση.

Η δίκη του Μάρκου γίνεται και τελικά το δικαστήριο αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο. Πριν φύγει, φροντίζει να πει στον Ιάσονα πως το πρώτο πράγμα που Θα κάνει τώρα θα ‘ναι να συναντήσει την Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας τρελαμένος κάνει μια απόπειρα να αποδράσει…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα «τελειώνει» την Πολυξένη-Την καρφώνει στον Θέμη!