Η Ευγενία και ο Μάρκος ετοιμάζονται για τον γάμο τους στη σειρά Έρωτας Φυγάς μέσα σε εύθυμο κλίμα το οποίο συνεχίζεται στο γλέντι, όπου η παρουσία των γονιών της νύφης τη γεμίζει με συγκίνηση. Στο πρώτο ξύπνημα του έγγαμου βίου τους, όμως, περιμένει τον Μάρκο μια μεγάλη έκπληξη και όχι ευχάριστη. Κι αυτό γιατί θα βρει όσα φύλαγε ο Στρατής: Τις πλαστές ταυτότητες που είχαν φτιάξει με την Αλεξάνδρα, ένα γράμμα της που εξηγούσε ότι παντρεύτηκε για να τον σώσει και αρκετά χρήματα. Αποφασίζει να πάει να τη βρει λέγοντας ψέματα την Ευγενία.

Ο Στέφανος όταν τα μαθαίνει, με τη σειρά του απογοητεύεται για όσα μαθαίνει για τη Μαργέτα. Αργότερα ο Μάρκος προσπαθεί να βρει την Αλεξάνδρα για να μάθει αν όντως ο γάμος της με τον Δεμερτζή έγινε χωρίς τη θέλησή της, ενώ Θα κληθεί να πάρει και μια δύσκολη απόφαση, που δεν Θα αφήσει ανεπηρέαστες τις ζωές των άλλων.

Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι και ο Μάρκος την απάγει στη σειρά του OPEN. Εκείνη αναγκάζεται να του πει την αλήθεια. «Ναι, εγώ το έκανα. Ο Ιάσοvας δεν ήξερε τίποτα. Αλλωστε εσύ ήσουν καταδικασμένος σε θάνατο κι εκείνη Θα έμενε μόνη». «Εσύ φρόντισες να πεθάνω αλλά δεν τα κατάφερες», είναι τα λόγια του και αποφασίζει να την εκδικηθεί. Σηκώνει το όπλο πάνω της και την πυροβολεί, αλλά εκείνη τη στιγμή μπαίνει στη μέση ο Στέφανος για να την προστατεύσει, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Ο Μάρκος τον πηγαίνει σοκαρισμένος στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος χειρουργείται και σώζεται από ένα θαύμα. Τον επαναφέρουν την τελευταία στιγμή.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα