Ο Ιάσονας πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο κι έπειτα από αρκετό καιρό νοσηλείας στη σειρά Έρωτας Φυγάς επιστρέφει στο Κιάρι. Όμως δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα νοσηλείας στο νοσοκομείο όπου η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή. Ο Ιάσονας έχει ξεπεράσει τα δύσκολα, τουλάχιστον όσον αφορά στην υγεία του. Η αλήθεια είναι όμως πως τα όσα συνέβησαν του έχουν αφήσει μια πολύ βαθιά πληγή που δεν θα επουλωθεί ποτέ. Η γυναίκα που λάτρεψε, η Αλεξάνδρα, δεν ήταν γραφτό να τον αγαπήσει αφού είχε από πάντα δοσμένη την καρδιά της στον Μάρκο και αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ. Τώρα το ξέρει καλά και δεν τρέφει πια φρούδες ελπίδες. Ο Ιάσονας επιστρέφει στο Κιάρι αλλά είναι τις περισσότερες ώρες κλεισμένος στον εαυτό του. Βαθιά μέσα του δεν μπορεί να συγχωρήσει την Αλεξάνδρα και αρχίζουν τα αισθήματά του για εκείνη να μετατρέπονται σε μίσος. Φυσικά δεν γνωρίζει ότι η Μαργέτα πηγαίνει κρυφά τα παιδιά του στη φυλακή για να τα δει η μητέρα τους. Ούτε εκείνη τολμά να του το πει καθώς κάτι τέτοιο θα τον έκανε έξαλλο.

Ο Ιάσονας είναι πια μια σκιά του εαυτού του. Πηγαίνει μια βόλτα στο κτήμα και κάθεται στην όχθη ενός ποταμού. Εκεί αναπολεί τη γνωριμία του με την Αλεξάνδρα, τον γάμο τους, το ταξίδι του μέλιτος, τις καλές και τις άσχημες στιγμές τους. Τα δάκρυα αρχίζουν να κυλούν στα μάτια του. Με αργές κινήσεις βγάζει τη βέρα του, την κοιτάζει για λίγο και στη συνέχεια την πετάει στο νερό. Για εκείνον πια αυτός ο γάμος έχει τελειώσει. Οταν επιστρέφει στο σπίτι είναι πάλι βυθισμένος στις σκέψεις του. Η Μαργέτα του φωνάζει να συνέλθει γιατί τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση και ανησυχεί. Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο για εκείνον…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Θα παρουσιάζει (και) το Fame Story σε αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό-Δεν θα είναι στο OPEN!

Viral: 89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «ρίχνει» το TikTok

Survivor All Star: Ο Λιανός «καρφώνει» τους δημοσιογράφους της παραγωγής-«Αυτό είναι αντισυναδελφικό»!