Ο Ιάσονας επιστρέφει στο αρχοντικό στη σειρά Έρωτας Φυγάς και τους βλέπει όλους να τον υποδέχονται με… παγωμένα χαμόγελα. Δεν είναι ότι δεν χαίρονται για την αθώωσή του, όμως τους απασχολούν πολλά. Μαθαίνει για το ατύχημα της Γεωργίας και κάνει έρευνα για να διαπιστώσει αν όντως η Αλεξάνδρα πέταξε από τις σκάλες την υπηρέτριά τους, όπως υποστηρίζει η μητέρα του!

Η Γεωργία επιμένει πως για τον τραυματισμό της ευθύνεται η Αλεξάνδρα, ενώ το ίδιο υποστηρίζουν η Ανθούλα και ο Στρατής. Ωστόσο, η Ρηνιώ, παρά το απειλητικό βλέμμα της νύφης της και του αδελφού της, λέει στον Ιάσονα πως δεν έσπρωξε η Αλεξάνδρα τη Γεωργία, αλλά η Ανθούλα! Και φυσικά, ο Ιάσονας πιστεύει τη Ρηνιώ! Μετά από αυτό, η Αλεξάνδρα ζητά από τον Ιάσονα να απομακρύνει από το αρχοντικό τη Γεωργία και τον Στρατή κι εκείνος το δέχεται! Η Μαργέτα περίλυπη ανακοινώνει στην αγαπημένη της υπηρέτρια και τον επιστάτη τους ότι πρέπει να φύγουν άμεσα. Τους στέλνει να μείνουν προσωρινά στο σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή στο βουνό και τους ζητά να κάνουν υπομονή, γιατί σύντομα Θα βρει τρόπο να τους φέρει πάλι πίσω.

Στο μεταξύ, στο αποψινό επεισόδιο, ο Μάρκος επιστρέφει με τον Στέφανο, την Ευγενία και τη θεία Νότα απ’ την Αθήνα. Στο μυαλό του όμως η κυρίαρχη σκέψη είναι μόνο μια, η Αλεξάνδρα. Βρίσκει την ευκαιρία να φύγει απ’ το σπίτι και πάει να τη βρει. Η Ελπίδα είναι πραγματικά στριμωγμένη καθώς πρέπει να αποφασίσει αν θα αλλάξει την κατάθεση της ή αν θα την κρατήσει ως έχει. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν συνέπειες καθώς έχει δεχτεί απειλές κι από τον Κοντογιάννη αλλά και από την Μαργέτα. Ο Στέφανος θα μάθει ότι κάποιος συγγενής του Λεμπέση, βρίσκεται στη Μεσσήνη και ψάχνει τον Μάρκο. Η ανησυχία του θα ‘ναι μεγάλη κι η υγεία του θα κλονιστεί για άλλη μια φορά.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

 

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτό είναι το συγκλονιστικό παρελθόν του Διαγόρα

Viral: Γέλιο μέχρι δακρύων στο TikTok – Πήγε να βάλει βλεφαρίδες και βγήκε με μουστάκι!

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος ότι ξέραμε για το STAR;