Ο Έρωτας Φυγάς επιστρέφει με ακόμη πιο συναρπαστικές εξελίξεις στον δεύτερό του κύκλο. Η σειρά που καθήλωσε την περασμένη σεζόν στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη απήχηση από Σεπτέμβριο.

Στη συνέχεια θα δούμε τη Μαργέτα να ανακαλύπτει πως ο Μάρκος γνωρίζει πως ο Γιωργάκης είναι γιος του. Απελπισμένη τους δίνει την ευχή της να φύγουν μαζί μακριά μαζί με τα παιδιά τους αποχαιρετώντας τα εγγόνια της.

Το ζευγάρι την εμπιστεύεται καθώς δείχνει μετανιωμένη για όσα τους προκάλεσε. Ο Ιάσονας όμως μαθαίνει τα σχέδια τους και τους εμποδίζει τελευταία στιγμή παίρνοντάς τους στο σπίτι της ερωμένης του πατέρα του.

Ο Μάρκος σύντομα καταλαβαίνει ότι κάτι έχει πάει στραβά. Εξοργισμένος παίρνει το όπλο του και πηγαίνει να βρει τη Μαργέτα. Την αρπάζει και την πηγαίνει σε μια καλύβα. Τη ρωτάει γιατί τους πρόδωσε και γιατί τους μισεί τόσο.

Ο Μάρκος θα βάλει φωτιά στην καλύβα με σκοπό να την κάψει. Τελευταία στιγμή όμως τη σώζει και της λέει πως δεν είναι ίδιος με αυτούς.

Η Μαργέτα θα επιστρέψει σπίτι της εκεί όμως την περιμένει μια ακόμη συγχυσμένη παρουσία, αυτή της Αλεξάνδρας. Η Αλεξάνδρα της επιτίθεται με μαχαίρι θεωρώντας και αυτή πως τους πρόδωσε και μίλησε στον Ιάσονα.

Η Μαργέτα αρνείται τα πάντα και τελικά αποδεικνύεται πως έχει δίκιο. Η ερωμένη του Δεμερτζή τη σώζει αποκαλύπτοντας στην Αλεξάνδρα ότι η Ελπίδα ήταν αυτή που μίλησε στον Ιάσονα…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε ξανά τη σειρά καθημερινά στις επαναλήψεις

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Πυροβολούν τον Φίλιππο

Σασμός: Γρίφος με ηθοποιό της σειράς

Πυρκαγιές: Μαζική επίθεση εμπρηστών για να κάψουν τη χώρα! Δώδεκα διαφορετικές εστίες φωτιάς στον Αυλώνα – Δύο προσαγωγές υπόπτων!