Από τις 18 Ιανουαρίου το κοινό απολαμβάνει την αγαπημένη σειρά «Έρωτας φυγάς» στο πρόγραμμα του σταθμού ύστερα από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων, τελικά ολοκληρώθηκε επιτυχώς η συμφωνία της εταιρείας παραγωγής Αργοναύτες με τον ΑΝΤ1!

Με βάση το ρεπορτάζ του MyTV, η συμφωνία περιλαμβάνει την προβολή κάποιων επεισοδίων. Συγκεκριμένα, από το 72ο έως το 110ο, όσα δηλαδή θα μεταδίδονταν στο ΟΡΕΝ. ‘Ετσι, με αυτά θα πορευτεί έως το τέλος της σεζόν, καθώς πλέον δεν προβάλλεται σε καθημερινή βάση, αλλά δύο φορές την εβδομάδα. Από κει και πέρα στις αρχές Φεβρουαρίου, αφού θα έχουν μεταδοθεί τα πρώτα επεισόδια κσι θα έχει δημιουργηθεί μία άποψη για την πορεία του σίριαλ, αναμένεται να γίνει μία νέα συζήτηση ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο προβολής 3ου κύκλου.

Στο αποψινό επεισόδιο μετά τις απειλές από Μάρκο και Στέφανο, η Νότα με την Ευγενία ετοιμάζουν καινούργιο σχέδιο δράσης. Ενώ φτάνει η πολυπόθητη μέρα που o Μάρκος και η Αλεξάνδρα θα κοιμηθούν κάτω απ’ την ίδια στέγη, ο Ιάσωνας, για να μη χάσει το Κιάρι, παίρνει απόφαση να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου, αλλά εκείνος πια έχει άλλες προτεραιότητες. Η Μαργέτα, ενώ καταφέρνει να βρει τις λίρες που ζήτησε η Χαριτίνη, έχει να αντιμετωπίσει μια νέα, άγνωστη για τις προθέσεις της απειλή…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σοκ για τον Γρηγόρη-Μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί!

MotoGP VR46 2024: Βγάζει μάτι του Valentino το κομμάτι!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει-Τρέμει ο δολοφόνος της Νέλλυς!