Ο Μάρκος μαθαίνει πως ίσως και η Ευγενία πάσχει από την ίδια ψυχιατρική ασθένεια της Νότας στη σειρά Έρωτας Φυγάς και, ανησυχώντας για τον γιο του, προσπαθεί να πάρει εκείνος την αποκλειστική κηδεμονία. Αυτό πέφτει στην αντίληψη της Νότας, της οποίας η κατάσταση έχει ήδη επιδεινωθεί.

Στο μεταξύ, η Χαρά, έπειτα από μια πληροφορία, οδηγείται σε μια καταλυτική απόφαση για τον Ανδρέα… Και ενώ ο Ιάσονας είναι έτοιμος να εφαρμόσει το σχέδιό του και να κλείσει τη Μαργέτα σε ψυχιατρείο, εκείνη το σκάει και παντρεύεται κρυφά τον Στέφανο! Ο γάμος τους είναι λιτός αλλά πολύ ρομαντικός! Σχεδόν όπως τον είχαν ονειρευτεί. Δυστυχώς όμως δεν έχουν δίπλα τους τα παιδιά τους. Και ξέρουν ότι θα τα βρουν απέναντί τους από την επόμενη κιόλας μέρα…

Πραγματικά, η είδηση του γάμου δεν αργεί να διαδοθεί παντού σύμφωνα με το Τηλέραμα. Άλλωστε ο Στέφανος είναι τόσο χαρούμενος, που δεν φοβάται να αναμετρηθεί ούτε με τον Ιάσονα ούτε με τον Μάρκο. Γι’ αυτό και επιτρέπει τη δημοσίευση του γεγονότος στην εφημερίδα!

Η δημοσίευση φυσικά γίνεται… στον «Κήρυκα Μεσσηνίας» και δεν αργεί να πέσει στα χέρια του Ιάσονα, που γίνεται έξαλλος όταν διαβάζει την είδηση. Στο στόχαστρο βάζει πρώτες τις κουμπάρες των νεονύμφων, την Αλεξάνδρα και τη Γεωργία, τις οποίες κατηγορεί ευθέως για προδοσία. Μετά τη βίαιη επίθεση που δέχεται, η Γεωργία αποκαλύπτει με σθένος μπροστά σε όλους το σχέδιο του Ιάσονα για να ακυρώσει τη διαθήκη της Μαργέτας.

Η ψυχική υγεία της Νότας συνεχώς επιδεινώνεται και ο έλεγχος χάνεται όταν μαθαίνει για τον γάμο του Στέφανου και της Μαργέτας. Πιστεύει (και όχι άδικα) ότι από στιγμή σε στιγμή η ίδια θα… πάρει πόδι από το σπίτι του Στέφανου. Η Ευγενία θα έρθει τώρα για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τα σκοτεινά μυστικά της θείας της…

Ο Ιάσονας κατηγορεί τον Στέφανο ότι παρέσυρε τη μητέρα του για να καταχραστεί την περιουσία της και απειλεί να τον σκοτώσει! Παράλληλα, η Μαργέτα πέφτει στα χέρια ενός μεγάλου εχθρού των Δεμερτζήδων, που ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του μπροστά της!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

AGB – Nielsen: Μπάχαλο με τις μετρήσεις – «Χάθηκαν» 1 εκατ.τηλεθεατές – Πάμε σε διεθνή διαγωνισμό;

Viral η κοπέλα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για «ευχαριστώ»

The Secret Song: Τέλος με μόλις 2 επεισόδια αντί για 8!