Η Νότα δεν καταφέρνει να σταματήσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα να φύγουν στη σειρά Έρωτας Φυγάς και εισβάλλει μαινόμενη στο Κιάρι προκαλώντας αναταράξεις. Του λέει ότι η γυναίκα του το έσκασε με τον Μάρκο και το μωρό κι αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι. Του λέει να τρέξει να τους προλάβει πριν είναι αργά!

Ο Ιάσονας μένει εμβρόντητος. Ψάχνει όλο το σπίτι και διαπιστώνει με τα μάτια του ότι η γυναίκα του και τα παιδιά του λείπουν. Κάνει σαν τρελός. Μοιάζει να είναι αποφασισμένος να τους βρει και να εκδικηθεί μια για πάντα τον αιώνιο αντίπαλό του. Την ίδια στιγμή, ένας μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά. Η Γεωργία νιώθει ενοχέε που δεν εμπόδισε την Αλεξάνδρα να το σκάσει και το σχέδιο της Νότας μπαίνει σιγά-σιγά σε εφαρμογή.
Η χωροφυλακή «χτενίζει» την περιοχή. Ο Μάρκος μετά την αποτυχημένη τους απόπειρα να το σκάσουν με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους από το Κιάρι, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται ρωτώντας τον πού είναι η Αλεξάνδρα. Εκείνος όμως επιμένει να λέει ότι δεν ξέρει.

Οι ώρες περνούν και η Αλεξάνδρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αγνοείται κι εκείνος θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνισή της και παραμένει στη φυλακή.

Στο μεταξύ, μεταξύ η Ευγενία και ο Ιάσονας ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους. Η γιατρός, είναι έξαλλη με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Τελικά η Αλεξάνδρα επιστρέφει πίσω στο αρχοντικό και μαθαίνει ότι μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας φεύγουν με τον Ιάσονα για Αμε-ρική. Οσο κι αν προσπαθεί να τον μεταπείσει ώστε να μη μετακομίσουν στο εξωτερικό, εκείνος είναι ανένδοτος. Η αδιαλλαξία του δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την Ουρανία που παρατηρεί τη συμπεριφορά του και τον προειδοποιεί πως αν δεν μαλακώσει, θα χάσει και την Αλεξάνδρα αλλά και την ίδια.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η Αργυρώ-Εγκαταλείπει τον Αστέρη-Παίρνει το παιδί και πηγαίνει στην Αθήνα!

Ο Σουμάχερ πίστευε ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα

Η Γη της Ελιάς: Τέλος το κρυφτό για Κουράκο και Δήμητρα-Της κάνει πρόταση γάμου!