Ο Ιάσονας  βρίσκεται τραυματισμένος θανάσιμα από το χέρι της Αλεξάνδρας  στη σειρά Έρωτας Φυγάς στη μέση του σαλονιού και όλοι είναι εμβρόντητοι με αυτό που μόλις συνέβη μπροστά στα μάτια τους.

Η Μαργέτα είναι έτοιμη να λιποθυμήσει την εικόνα του αιμόφυρτου γιου της, αλλά συγκρατεί τις δυνάμεις της και σπεύδει να καλέσει ασθενοφόρο. Ο Ιάσονας μπαίνει στο χειρουργείο κι εκείνη περιμένει καταρρακωμένη, έτοιμη να καταρρεύσει στον χώρο αναμονής.

Εκεί βρίσκεται και ο Στέφανος για έναν δικό του άνθρωπο και μένει να τη στηρίξει αφήνοντας στην άκρη τον θυμό που νιώθει για εκείνη.

Η Αλεξάνδρα μετά τον πυροβολισμό ανεβαίνει στα δωμάτια των παιδιών της για να τα αποχαιρετήσει. Δεν έχει σκοπό να σκάσει. Η αστυνομία καταφθάνει και συλλαμβάνεται. Στο κρατητήριο την επισκέπτεται η δικηγόρος της και τη ρωτάει αν πέθανε αλλά εκείνος απαντά ότι είναι στο χειρουργείο ενώ της επισημαίνει ότι ελπίζει να πάει καλά γιατί είναι δύσκολη η θέση της. Η Αλεξάνδρα απαντά ότι όλη της η ζωή είναι δύσκολη.

Λίγο αργότερα η κοπέλα οδηγείται από τους αστυνομικούς με χειροπέδες στο περιπολικό για να μεταβεί στις φυλακές. Εξω από το τμήμα την περιμένει καρτερικά ο Μάρκος. Τη βλέπει να βγαίνει και της λέει ψιθυριστά το όνομα.

Εκείνη τον κοιτάζει με βουρκωμένα μάτια αλλά δεν του αποκρίνεται. Μπαίνει στο αυτοκίνητο που μετά από λίγο φεύγει. Ο Μάρκος τότε μπαίνει στο τμήμα. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι λίγο πιο πέρα δύο μάτια τον παρακολουθούν. Η Ευγενία τον έχει ακολουθήσει κι έχει δει τη σκηνή δακρυσμένη να μονολογεί ότι πήγε πάλι σε εκείνη.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς τελευταία επεισόδια: Ανελέητος ο Ιάσονας-Έτσι γράφεται το τέλος!

Περιμένει πρόταση για τον… MVP του ο ΠΑΟΚ

Παγιδευμένοι: Χωρίς τέλος ο κύκλος αίματος-Ποιος ανοίγει το στόμα του;