Μάρκος και η Αλεξάνδρα πέρασαν διά πυρός και σιδήρου στη σειρά Έρωτας Φυγάς προκειμένου να είναι μαζί και τελικά τα κατάφεραν. Νιώθουν ότι πλέον έχουν ξεπεράσει τα μεγαλύτερα εμπόδια και κανείς δεν μπορεί να σκιάσει την ευτυχία τους. Όμως η χαρά τους δεν αργεί να διαταραχθεί, αφού ξεπροβάλλει μια καινούρια απειλή που θα ταράξει τις ισορροπίες.

Ο Ιάσωνας είναι αυτός που μαθαίνει πρώτος τα δυσάρεστα νέα, αφού λαμβάνει την κλήτευση από το εφετείο για τη δίκη της Αλεξάνδρας, η οποία εκκρεμεί. Είναι κατηγορούμενη για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Μπορεί από τότε να έχουν συμβεί πολλά και η σχέση του πρώην ζευγαριού να έχει ομαλοποιηθεί και να έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους κοινή συναινέσει, αλλά η υπόθεση που είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης δεν έχει τελεσιδικήσει. Ο ίδιος ο Ιάσωνας είναι εκείνος που αναλαμβάνει να μεταφέρει στην Αλεξάνδρα τα νέα. Αφού της λέει ότι λυπάται, της υπόσχεται ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του και θα κάνει τα πάντα για εκείνη.Όμως ο Μάρκος αμφισβητεί την αγνότητα των προθέσεών του και της λέει θυμωμένος ότι το κάνει επίτηδες για να τους εκδικηθεί!

Αργότερα η γυναίκα συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο μέχρι τη δίκη. Η Νάντια αρχίζει σταδιακά να ανακτά τον χαμένο της δυναμισμό και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να τη βοηθήσει. Τη βεβαιώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί και είναι μια υπόσχεση που δίνει και στον Μάρκο και τον Ιάσωνα.
Ο Μάρκος και ο Ιάσωνας βρίσκονται για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Ο Ιάσωνας λέει στον Μάρκο να μην αμφισβητεί τις προθέσεις του γιατί θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη χάσει η Αλεξάνδρα τα παιδιά της. Έτσι, οι δυο τους, με τη βοήθεια της Νάντιας, πασχίζουν να αθωωθεί η Αλεξάνδρα, ενώ η ίδια δεν διατηρεί πολλές ελπίδες. Αρχίζει να απογοητεύεται για την έκβαση της υπόθεσής της.

Από την άλλη, 0 Στέφανος και η Μαργέτα μαθαίνουν τα νέα και η Μαργέτα επιμένει ότι πρέπει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Ο Παράσχος της λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί θα φανερωθεί και θα κινδυνεύει. Και έχει δίκιο. Ο Θύμιος και η Άννα υποπτεύονται ότι δύο ασφαλίτες παρακολουθούν το σπίτι της Κηφισιάς.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Τέλος νωρίτερα από το MEGA-Τι έχει συμβεί

F1: Οι 10 καλύτεροι οδηγοί που δεν έχουν κερδίσει ποτέ παγκόσμιο τίτλο

Παγιδευμένοι: Τέλος από τον ΑΝΤ1; Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα