Ο Μάρκος πάει να βρει τη Ρηνιώ στη σειρά Έρωτας Φυγάς, όμως όσα του λέει εκείνη αλλάζουν τον τρόπο που βλέπει την ιστορία του Γιωργάκη και τον ρόλο της Αλεξάνδρας σε όλο αυτό. Πλέον, δεν ξέρει πώς να την αντιμετωπίσει και μετράει τις επόμενες κινήσεις του για να διεκδικήσει τον γιο του.

Όταν πια η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει στο σπίτι με τον Ιάσονα σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV, εκείνος ακολουθεί τη συμβουλή της και μένει στο πλευρό της Ευγενίας, λέγοντάς της ψέματα, ότι δεν πιστεύει πως τράβηξε τη σκανδάλη για να τη σκοτώσει. Ενώ η Μαριέττα συνεχίζει θερμά τον προεκλογικό της αγώνα, ο Ιάσονας συνεχίζει να την κοντράρει και παρουσιάζει δημόσια την Ουρανία ως δικό του άνθρωπο.

Αυτό εξοργίζει τη μητέρα του και οι δυο τους τσακώνονται άσχημα και μάλιστα μπροστά σε κόσμο! Εκτός εαυτού η Μαριέττα λέει στον γιο της να θεωρεί την Ουρανία τη νέα του μητέρα και πυροδοτεί κουτσομπολιά σε όλη την περιοχή. Σιγά σιγά τα στόματα ανοίγουν και το παρελθόν αυτής της γυναίκας έρχεται στο φως.

Η εισαγγελέας της περιοχής, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα και να προφυλάξει τον τόπο από τους οικοπεδοφάγους, καλεί όλους τους παράγοντες σε μια συζήτηση για το κοινό καλό.

Ο Κοντογιάννης στο μεταξύ παραμένει εξαφανισμένος, ενώ οι οικοπεδοφάγοι σχεδιάζουν τη δολοφονία του Παράσχου και οι κομματάρχες, αντίστοιχα, αυτήν της Μαριέττας. “Οταν ο Φάνης, συστήνεται ως ανιψιός του Παράσχου, όλοι απορούν. Εκείνος, όμως, συστήνεται στην οικογένεια και μάλιστα καλοβλέπει την Ευγενία, γεγονός που κάνει τη Νότα να καταλάβει ότι έχει έρθει για να τους δημιουργήσει προβλήματα. Μέσα σε όλα, ο Ιάσονας τραβάει κι άλλο το σχοινί και προτείνει στη Φωτεινή, που σκέφτεται να φύγει τώρα που ο Κοντογιάννης αγνοείται, να του πουλήσει το σπίτι της, ώστε να μετακομίσει εκεί με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μαθιός συνέρχεται-Τι θα κάνουν με τον Αντρέα;

F1: Top 5 οδηγών και Top 10 στιγμών στο Ιαπωνικό GP

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανακαλύπτει μία νεκρή γυναίκα-Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο Δημοσθένης!