Η Ευγενία, προκειμένου να αναγκάσει τον Μάρκο να μείνει κοντά της στη σειρά Έρωτας Φυγάς, διαδίδει την είδηση ότι είναι έγκυος. Όμως η απάτη της αποκαλύπτεται όταν ο Μάρκος, θεωρώντας απ’ όσα ακούγονται στη Μεσσήνη ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Φάνης, απειλεί να τον σκοτώσει για την προσβολή. Όμως εκείνη την ώρα μπαίνει η Ευγενία και βλέποντας τη σκηνή φωνάζει να μην του κάνει κακό και παραδέχεται ότι είπε ψέματα και ότι δεν είναι έγκυος!

Στο άκουσμα αυτό ο Μάρκος γίνεται ακόμη πιο έξαλλος μαζί της και τη διώχνει από το σπίτι. Της λέει ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί τους γιατί είναι επικίνδυνη και τρελή!

Η γυναίκα είναι ένα ψυχολογικό ράκος. Δεν ξέρει τι να κάνει και όσο περνούν οι μέρες και βρίσκεται μακριά από τον Στεφανάκο, το μοναδικό της στήριγμα, αρχίζει να απελπίζεται. Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Πάει στο Κιάρι και εισβάλλει κρυφά στο δωμάτιο της Αλεξάνδρας. Τη ρωτάει τι θέλει εκεί και εκείνη λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να δει το παιδί της! Την ξορκίζει στην αγάπη που έχει στα δικά της παιδιά να τη βοηθήσει!

Ετσι βάζει στην άκρη τους εγωισμούς και υπόσχεται στην Ευγενία να τη βοηθήσει. Πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου και λέει στην Παναγιώτα πως ο Μάρκος της ζήτησε να του πάει τον Στεφανάκο. Εκείνη δεν πονηρεύεται και το κάνει. Υστερα από λίγο η Αλεξάνδρα πάει το παιδί σε μια ερημική τοποθεσία στο Κιάρι, στις όχθες του ποταμιού, όπου την περιμένει η Ευγενία. Ομωs μετά από λίγο η Ευγενία πάει να πάρει τον γιο της και να φύγει. Έξαλλη η Αλεξάνδρα της λέει ότι την παγίδεψε ενώ εκείνη θέλησε να τη βοηθήσει!

 Στην προσπάθειά της η Ευγενία να απομακρυνθεί γρήγορα πέφτει στο ποτάμι μαζί με το παιδί. Τότε η Αλεξάνδρα δεν χάνει χρόνο και πέφτει κι εκείνη στο νερό για τους σωσει και τα καταφέρνει.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας παίρνει το νόμο στα χέρια του-Τι έκανε τελικά η Ουρανία;

MotoGP Μαλαισία: Ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή

Ράδιο Αρβύλα: «Τέλος» το Βινύλιο για τον Νοέμβριο