Ο Ιάσωνας έχει χάσει τα πάντα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αφού κάθε του επιχειρηματική κίνηση έχει πέσει στο κενό, ενώ η μητέρα του στη διαθήκη της τα έχει αφήσει όλα στην Αλεξάνδρα.

Εκείνη πλέον ζει με τον Μάρκο αφού έχει πάρει διαζύγιο, αλλά αυτή η είδηση της κληρονομιάς τής φέρνει νέα αναστάτωση. Έχει τύψεις που ο Ιάσωνας δεν έχει τίποτα κι ότι εκείνη έχει την περιουσία του, μια περιουσία που ουσιαστικά δεν της ανήκει.

Στην αρχή δεν ξέρει τι να κάνει, αλλά σκέφτεται να επιστρέψει στο Κιάρι για να διευθετήσει το θέμα με τον Ιάσωνα. Ο Μάρκος είναι σίγουρος ότι αυτό ήταν ένα σχέδιο για να μην αποδεσμευτεί ποτέ από αυτή την οικογένεια και η Μαργέτα να την κρατάει για πάντα όμηρό της. Η ίδια όμως θεωρεί ότι έχει αλλάξει και ότι αυτή είναι η έμπρακτη συγνώμη της!

Το ζευγάρι τσακώνεται καθώς η Αλεξάνδρα Θέλει να δώσει τα πάντα πίσω στον Ιάσωνα που πλέον είναι ένα ψυχικό ράκος και σκιά του εαυτού του. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα νιώθει ότι ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί, αφού πλέον τα περιθώρια στενεύουν και αυτό θα συμβεί ούτως ή άλλως. Πολλοί είναι εκείνοι που πια παρακολουθούν το σπίτι στην Κηφισιά και δεν Θα αργήσει η ώρα που κάποιος θα φανερώσει το μυστικό της. Γι αυτό προτιμά να το κάνει η ίδια!

Η Μαργέτα ενημερώνει τον Στέφανο και εκείνος συμφωνεί. Έτσι, μετά από καιρό επιστρέφει αν και ξέρει ότι είναι δύσκολο να εμφανιστεί.

Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα, βρίσκεται με τον Ιάσωνα όταν χτυπάει η πόρτα και βλέπουν μπροστά τους τη Μαργέτα!

Εκείνοι μένουν εμβρόντητοι όταν στο σαλόνι εμφανίζεται και η Ουρανία που δεν πιστεύει στα μάτια της. Η εμφάνιση της Μαργέτας θα προκαλέσει σεισμό καθώς ο Ιάσωνας θα θυμώσει πάλι μαζί της μιας και εδώ και καιρό τη θρηνούσε αφού τη θεωρούσε νεκρή.

Από την άλλη, η περιουσία ξαναπερνάει στα χέρια της ενώ η Ουρανία πλέον δεν έχει θέση στο αρχοντικό.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;