Ο Ιάσονας κινδυνεύει με πτώχευση και ο Στέφανος στη σειρά Έρωτας Φυγάς, τείνει χείρα βοηθείας για να τον σώσει από την καταστροφή. Ο Κοντογιάννης, από τη μία καραδοκεί να αρπάξει την περιουσία του Ιάσονα και απ’ την άλλη, σώζει τη ζωή του Στέφανου μόνο και μόνο για να `χει ο ίδιος τη χαρά να τον ξεκάνει.

Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα εξακολουθεί να βρίσκεται αποκλεισμένη στο κρησφύγετό της και οι προμήθειες τελειώνουν, ενώ ο Ιάσονας ανακαλύπτει ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός του με τη μητέρα του έχει σχεδόν αδειάσει. Ετσι στρέφει τα βέλη του προς τον Στέφανο. Τον κατηγορεί ότι καταχράστηκε την περιουσία της μητέρας του χωρίς καν να περιμένει το μνημόσυνο.

Εκείνος τότε του λέει ότι παραλογίζεται. Η θολωμένη κρίση του Δεμερτζή τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ουρανία που επιχειρεί να τον ηρεμήσει.

Ενώ όλοι προετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, η ιδια εξακολουθεί να κρύβεται στην Αθήνα κυριευμένη από φόβο, καθώς οι εξωτερικές απειλές πυκνώνουν μέρα με τη μέρα.

Η μέρα του μνημόσυνου της Μαργέτας έφτασε και το Κιάρι βυθίζεται σε πένθιμη ατμόσφαιρα. Ο Ιάσονας, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει χρήματα για το φευγιό του στην Αμερική με την Αλεξάνδρα, αλλά και την αποκατάσταση των ζημιών του Κιάρι, έχει μια ιδέα. Ομως, η υλοποίησή της θα ταράξει τον Στέφανο σχετικά με το ξεσκέπασμα της κρυψώνας της Μαργέτας. Κι αυτό γιατί θέλει να πουλήσει το σπίτι στην Κηφισιά, όπου κρύβεται η μητέρα του. Κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά καταστροφικό. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα, εκτός από τον Κοντογιάννη και τους παρακρατικούς, εχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμη εχθρό: Τη γειτόνισσά της, τη Χαριτίνη, αφού η εν λόγω γυναίκα τής στέλνει ανώνυμα ένα γράμμα που της λέει ότι ξέρει ποια είναι και έτσι αποκαλύπτεται η ταυτότητα της Μαργέτας, αλλά και το ότι ζει.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτοί μπαίνουν στη φυλακή-Τους «τελειώνει» ο Γιακωβάκης!

Το καθιερωμένο γεύμα των οδηγών F1 στο τέλος της σεζόν και κάποιοι λείπουν…

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος διαλύει τα πάντα-Λέει την τελευταία του κουβέντα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου!