Η εισαγγελέας καλεί τον Μάρκο και τη Μαργέτα στο γραφείο της στη σειρά Έρωτας Φυγάς ώστε να δώσουν και οι δύο κατάθεση για ό,τι συνέβη. Μάλιστα, δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια. Αντίθετα τους πιέζει και ειδικά τη Μαργέτα, καθώς πιστεύει πως είχε και η ίδια κάποια συμμετοχή στην απόδραση του γιου της. Εκείνη όμως κρατά το στόμα της κλειστό, την ώρα που οι Αρχές εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τα ίχνη του φυγά, ο οποίος έχει πάρει μαζί του και την Αλεξάνδρα.

Αμφότεροι όμως είναι άφαντοι και η Μαργέτα με τον Μάρκο αναγκαστικά αφήνονται ελεύθεροι. Η πρώτη πηγαίνει στην εταιρεία ώστε να πάρει ξανά το τιμόνι στα χέρια της, όμως αυτά που βρίσκει τη φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση. Όσο για τον δεύτερο, γυρίζει στο σπίτι αποφασισμένος να αποκαλύψει στην Ευγενία όλα όσα έμαθε και να δώσει ένα τέλος στο γάμο τους. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα προσπαθούν να επιβιώσουν με τη βοήθεια ενός τυφλού βοσκού, ο οποίος όμως φαίνεται ύποπτος και στους δύο.

Ο Μάρκος, σε απόγνωση, προσπαθεί να τους εντοπίσει και ζητά βοήθεια από το μόνο άνθρωπο που θεωρεί πως μπορεί να του τη δώσει. Όμως, ο Στέφανος ξέρει ότι αυτό θα σήμαινε πως πρέπει να προδώσει την εμπιστοσύνη της Μαργέτας και δεν είναι έτοιμος να κάνει κάτι τέτοιο. Η ίδια η Μαργέτα, πάντως, προχωρά με προσήλωση το σχέδιό της, την ώρα που ο Λουκάς, ο τυφλός βοσκός, ειδοποιεί τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα πως κάποιοι βρίσκονται στο κατόπι τους.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Ιάσονας παίρνει τη γυναίκα του και τον Γιωργάκη και το σκάνε λίγο πριν φτάσει στην καλύβα ο Μάρκος, ο οποίος διαπιστώνει με απογοήτευση ότι άργησε πολύ…

Αυτοί στο μεταξύ φτάνουν σε ένα μικρό κοντινό χωριό και βρίσκουν καταφύγιο μέσα σε ένα σπίτι. Λίγο αργότερα, όμως, βρίσκει τα ίχνη τους και ο Μάρκος… Βέβαια, δεν ξέρει ακριβώς πού κρύβονται και έτσι ψάχνει παντού, την ώρα που εκείνοι, ταραγμένοι, προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να ταξιδέψουν και ξέρουν ότι μόνο η Μαργέτα μπορεί να τους βοηθήσει να τα καταφέρουν. Όμως, δεν έχουν τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί της, ενώ παράλληλα μια ξαφνικά αρρώστια του Γιωργάκη τους γεμίζει ανησυχία και τους αναγκάζει να αλλάξουν τα σχέδιά τους.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις 

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος ξεμπερδεύει μία και καλή με την Κύρα;

Euroleague 25η αγωνιστική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σασμός: Ο Σταύρος συνέρχεται και κανείς δεν του λέει την αλήθεια!