Η Γεωργία, αφού διώχνει κακήν κακώς τον Στρατή από το σπίτι στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αρχίζει να αναθεωρεί. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφασίζει να τον συγχωρήσει και του ζητάει να μεγαλώσουν μαζί το εξώγαμο παιδί που θα αποκτήσει από τη Στέλλα. Μια εξέλιξη που χαροποιεί πολύ τον άντρα. Παράλληλα, η Ελπίδα καταγγέλλει τον Ιάσονα στην εφορία για φοροδιαφυγή και εκείνος αναγκάζεται να διερευνήσει την υπόθεση περαιτέρω.

Ο Παύλος, τώρα, βρίσκει την ευκαιρία που ψάχνει και του υποδεικνύει τον Φίλιππο ως ένοχο ενώ δέχεται να κρύψει στο σπίτι του την Ελπίδα. Από τότε, η γυναίκα αρχίζει να φλερτάρει επίμονα και με κάθε τρόπο τον Παύλο.

Λίγο αργότερα, ο Μάρκος απάγει τη Μαργέτα και την αναγκάζει να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον γάμο της Αλεξάνδρας. ‘Οταν εκείνη του τη λέει, ο άντρας αποφασίζει να την εκδικηθεί. Βγάζει το όπλο του και ετοιμάζεται να την πυροβολήσει. Ξαφνικά, όμως, εμφανίζεται ο Στέφανος, ο οποίος παλεύει με τον Μάρκο, προκειμένου να προστατεύσει τη γυναίκα. Μόνο που το όπλο εκπυρσοκροτεί και η σφαίρα τραυματίζει σοβαρά τον Στέφανο. 

Ο τελευταίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην αίθουσα του χειρουργείου για να του αφαιρέσουν τη σφαίρα, δίνοντας σκληρή μάχη για να κρατηθεί οτη ζωή. Αργότερα, η ‘Αννα βγαίνει μια βόλτα μόνη της. Τότε την αρπάζουν και τη βιάζουν δύο άγνωστοι. Κάποια στιγμή, τη βρίσκει τυχαία στον δρόμο, σε άθλια κατάσταση, ο Φίλιππος και την πηγαίνει στο σπίτι του Στέφανου. Εν τω μεταξύ, ο τελευταίος έχει αρχίσει να συνέρχεται και μαθαίνει απ’ την Παναγιώτα για τον βιασμό, ενώ ο Μάρκος πάει να καταγγείλει τον βιασμό στο τμήμα. Εκεί, καταλήγει προφυλακισμένος για τον τραυματισμό του Στέφανου…

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Δήμητρα Ματσούκα: Με αυτές τις σειρές επιστρέφει στη τηλεόραση

Παναθηναϊκός: Επιτέλους βλέπει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς! Αυτοί είναι οι λόγοι!

Fame Story: Όλα στον αέρα για το νέο talent show του Κοκλωνη