Ο Ιάσονας πνίγει την οργή του και δεν διακόπτει τη στιγμή ανάμεσα σε Μάρκο και Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ούτε της αποκαλύπτει ότι τους είδε αγκαλιά. Παρ όλα αυτά, όταν συναντά κάποια στιγμή τον Μάρκο στο δρόμο, δεν κρατιέται. Τον πιάνει στα χέρια του και αρχίζουν να χτυπιούνται μπροστά στους περαστικούς.

Πίσω στο αρχοντικό, η Μαριέττα ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για το γεγονός ότι ο γιος της αποφυλακίστηκε και η Αλεξάνδρα βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε για να θολώσει τα νερά λίγο πριν το σκάσει με τον αγαπημένο της. Και οι δυο τους έχουν γίνει πια αρκετά πιο τολμηροί και υαλιοτα κανονίζουν μια ρομαντική απόδραση στην Καλαμάτα, νομίζοντας ότι δεν θα τους καταλάβει κανείς.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι… Ο Στέφανος, ο οποίος ξέρει καλά τι ετοιμάζουν, είναι σε πολύ δύσκολη θέση επειδή δεν ξέρει αν πρέπει να ενημερώσει τη Μαριέττα ή όχι… Και αυτό δεν είναι το μοναδικό δίλημμα που αντιμετωπίζει, καθώς κάποιοι επιχειρηματίες της περιοχής τού προτείνουν να πολιτευτεί. Αυτός διστάζει… Ξέρει ότι το ποινικό του μητρώο θα αποτελούσε μεγάλη τροχοπέδη σε μια τέτοια προσπάθεια και υποψιάζεται τα κίνητρά τους και όχι άδικα, αφού στην ουσία όλο αυτό δεν είναι παρά ένα ακόμα οργανωμένο σχέδιο του Κοντογιάννη για να τον βγάλει από τη μέση. Και ο ίδιος ο Κοντογιάννης θα έρθει όμως σύντομα σε δύσκολη θέση, καθώς το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Φίλιππος έρχεται στην επιφάνεια και αυτό μπορεί να τον στριμώξει…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!