Η Ευγενία στη σειρά Έρωτας Φυγάς, βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Περιμένει το παιδί του Μάρκου, αλλά, αντί να χαίρεται που θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους, βασανίζεται από αμφιβολίες για τα αισθήματα του άντρα της απέναντί της. Τον βλέπει διαρκώς σκεπτικό και απόμακρο και τον ρωτά τι έχει, όμως εκείνος αποφεύγει να της δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Στο τέλος, μετά από πολλή πίεση, της αποκαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα θυσιάστηκε, κάνοντας ένα γάμο που δεν ήθελε ποτέ, προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από τη φυλακή και νιώθει ότι της χρωστά πολλά.

Τότε, η Ευγενία τον ρωτά αν την αγαπά ακόμη, όμως ο Μάρκος δεν της απαντά. Βαθιά πληγωμένη, αποφασίζει ότι δεν μπορεί να φέρει στον κόσμο το παιδί τους και φεύγει χωρίς να του πει τίποτα με σκοπό να κάνει έκτρωση. Συνειδητοποιώντας τι έχει συμβεί, ο Μάρκος τρελαίνεται και ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει και να τη σταματήσει. Περνά ώρες αγωνίας μέχρι να μάθει ένα νέο της και στο τέλος πληροφορείται ότι κράτησε το παιδί, αλλά δεν θέλει να επιστρέψει κοντά του. Φρικτά μετανιωμένος για τον τρόπο που της φέρθηκε, θέλει να τη δει από κοντά και να της ζητήσει συγγνώμη. Και αυτό ακριβώς κάνει μόλις την αντικρίζει, παρακαλώντας την ολόψυχα να τον συγχωρέσει για ό,τι έγινε.

Τα λόγια του και ο τρόπος του πράγματι συγκινούν την Ευγενία, η οποία αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι ακόμη σίγουρη για την αγάπη του, γι’ αυτό και παραμένουν αμήχανοι μεταξύ τους. Ο Στέφανος κάνει ό,τι μπορεί για να νουθετήσει τον Μάρκο και να τον πείσει να ξεχάσει για πάντα την Αλεξάνδρα και να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια με τη γυναίκα του. Κι εκείνος, από την πλευρά του, κάνει ό,τι μπορεί για να αναθερμάνει τη σχέση του με την Ευγενία, θέλοντας να γίνει σωστός σύζυγος και πατέρας…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος οι φήμες για τον ΣΚΑΪ – Αυτό απόφασισε

Viral – TikTok: Η μητέρα που μεταφέρει τα τρία παιδιά της με ποδήλατο

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστεί;