Ο Μάρκος είναι εγκλωβισμένος για τα καλά στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η Ευγενία είναι πανευτυχής που ανακοινώνει στον Μάρκο τα νέα για την εγκυμοσύνη της, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να το σκάσει με την Αλεξάνδρα.

Εκείνος δείχνει μουδιασμένος. Η Ευγενία που είναι στον έβδομο ουρανό, αποδίδει τη μουντή του διάθεση στο άγχος που θα γίνει πατέρας! Εκείνη του λέει να μην αγχώνεται γιατί ακόμα είναι νωρίς!

Εγκλωβισμένος από την εγκυμοσύνη της γυναίκας του ο Μάρκος δεν εμφανίζεται στο ραντεβού με την Αλεξάνδρα, που με τη σειρά της επιστρέφει στο αρχοντικό. Η Μαργέτα έχοντας προσέξει την απουσία της, τη ρωτάει πού γυρνούσε αλλά δεν πείθεται από τα ψέματα της αργότερα η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να μάθει αν έχει συμβεί κάτι στον αγαπημένο της και πληροφορείται πως ο Μάρκος και οι δικοί του είναι καλά. Άρα όπως μονολογεί απλά το μετάνιωσε και απογοητεύεται βαθιά. Η απελπισία και ο θυμός της την οδηγούν στην απόφαση να τερματίσει τη σχέση της με τον Μάρκο.

Ο Μάρκος μουδιασμένος ακόμα από την απρόσμενη ανακοίνωση της Ευγενίας ότι θα γίνουν γονείς επιχειρεί να δώσει στην Αλεξάνδρα τις εξηγήσεις που της οφείλει. Της λέει ότι η Ευγενία είναι έγκυος  και δεν μπορεί να την αφήσει. Η Αλεξάνδρα Θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και του λέει ότι πρέπει να χωρίσουν. Την ίδια ώρα η Ευγενία νιώθει ανασφάλεια με την αντίδραση του Μάρκου. Δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Αμφιβάλλει πάλι για τα αισθήματά του και του το λέει. Εκείνος της αποκαλύπτει πως η Αλεξάνδρα θυσιάστηκε για κείνον, αλλά δεν της απαντά αν αγαπάει ακόμα την Αλεξάνδρα. Η Ευγενία, βαθιά πληγωμένη παίρνει μια σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή του. Να τον αφήσει και να γυρίσει στην Αθήνα. Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει και να τη σταματήσει.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Υβόννη «καρφώνει» την Άννα στον Αλέκο-Αυτή είναι η εκδίκησή του!

Η ξεχωριστή συμφωνία Ολυμπιακού – Πασχαλάκη

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Θοδωράκης συνεργάζονται κατά του Διαγόρα!