Ο κυνηγημένος Έρωτας Φυγάς της Αλεξάνδρας και του Μάρκου θα αρχίσει να ξετυλίγεται από την Δευτέρα στις οθόνες μας μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Ο Αντώνης Καρυστινός και η Πέμη Ζούνη μίλησαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τους ρόλους τους αλλά και για την πλοκή της καθημερινής σειράς.

Ο Ιάσονας, κατά κόσμο Αντώνης Καρυστινός, βλέπει στην Αλεξάνδρα τον έρωτας της ζωής του. Γίνεται ο κακός της ιστορίας για να κρατήσει κοντά του τη γυναίκα που αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Πιστεύει ότι είναι το κάρμα του και πρόκειται για μία συγκλονιστική συγκυρία όταν βρίσκεται ξαφνικά μπροστά του και του ζητά δουλειά.

Ως πρώτη εντύπωση ο ίδιος μπορεί να φαίνεται καλός αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ σκληρός αν και παρόλο που ζει σε ανδροκρατούμενη κοινωνία δεν μπορεί να γίνει ο άντρας αφέντης. Η Μαριέττα με τη δύναμη της περιουσίας της αλλά το να μείνει ο γιος της άκληρος φαντάζει με εφιάλτη. Γι αυτό και η εργάτρια νύφη της είναι η μοναδική ευκαιρία να υπάρξει μέλλον. Κι αυτή ακριβώς η νοοτροπία την οδηγεί σε απαράδεκτες επιλογές. Η ίδια απαρνήθηκε τον μεγάλο της έρωτα και ανέπτυξε ατσάλινη άμυνα και δύναμη για να επιβιώσει. Όλη η συναισθηματική της στέρηση τελικά αποδεικνύεται άσκοπη…

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Μαζί Στέφανος και Φωτεινή – Αυτή θα είναι εξέλιξη του ζευγαριού

Καιρός (17/9): Ζέστη με υγρασία και αφρικανική σκόνη το Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα έχουμε θερμοκρασία 39 και 40 βαθμούς Κελσίου

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας φλερτάρει την Αλεξάνδρα – Επιδημία τύφου χτυπάει την οικογένεια Δεμερτζή