Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στην εντατική ο Ιάσονας στη σειρά Έρωτας Φυγάς και ο φόβος για τη ζωή του έχουν πλέον ξεπεραστεί. Όμως κάτι έχει σπάσει μέσα του καθώς έχει πάρει απόφαση πια πως η Αλεξάνδρα δεν τον αγάπησε ποτέ. Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα νοσηλείας στο νοσοκομείο όπου η ζωή του κρεμότσν από μια κλωστή, ο Ιάσονας έχει ξεπεράσει τα δύσκολα, τουλάχιστον όσον αφορά στην υγεία του. Η αλήθεια είναι όμως πως τα όσα συνέβησαν του έχουν αφήσει μια πολύ βαθιά πληγή που δεν θα επουλωθεί ποτέ. Η γυναίκα που λάτρεψε, η Αλεξάνδρα, δεν ήταν γραφτό να τον αγαπήσει σαν τον Μάρκο και αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ.

Τώρα το ξέρει καλά και δεν τρέφει πια φρούδες ελπίδες. Ο Ιάσονας επιστρέφει στο Κιάρι αλλά είναι τις περισσότερες ώρες κλεισμένος στον εαυτό του. Βαθιά μέσα του δεν μπορεί να συγχωρήσει την Αλεξάνδρα και αρχίζουν τα αισθήματά του για εκείνη να μετατρέπονται σε μίσος. Φυσικά δεν γνωρίζει ότι η Μαργέτα πηγαίνει κρυφά τα παιδιά του στη φυλακή για να τα δει η μητέρα τους. Ούτε εκείνη τολμά να του το πει καθώς κάτι τέτοιο θα τον έκανε έξαλλο.

Ο Ιάσονας ειναι πια μια σκιά του εαυτού του. Πηγαίνει μια βόλτα στο κτήμα και αναπολεί τη γνωριμία του με την Αλεξάνδρα, τον γάμο τους, το ταξίδι του μέλιτος, τις καλές και τις άσχημες στιγμές τους. Τα δάκρυα αρχίζουν να κυλούν στα μάτια του. Με αργές κινήσεις βγάζει τη βέρα του, την κοιτάζει για λίγο και στη συνέχεια την πετάει στο νερό. Για εκείνον πια αυτός ο γάμος έχει τελειώσει. Οταν επιστρέφει στο σπίτι είναι πάλι βυθισμένος στις σκέψεις του. Η μητέρα του φωνάζει για να συνέλθει αλλά για αυτόν είναι αργά…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Δήμητρα με τον Ορέστη-Θυμώνει που της έκρυψε την αλήθεια!

Καιρός: Τους 43 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος την Παρασκευή (14/7) σύμφωνα με τον Αρναούτογλου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σοκ με την Μιράντα-Ήταν πρώην πόρνη-Χαμός με τον Ντίνο!