Η συμβίωση Αλεξάνδρας και Ευγενίας κάτω από την ίδια στέγη στη σειρά Έρωτας Φυγάς, δεν είναι καθόλου εύκολη. Και κρατάει μόλις για ένα βράδυ… Το επόμενο πρωί, η Αλεξάνδρα δεν είναι στο δωμάτιό της, ενώ διαπιστώνεται ότι λείπει και το όπλο του Στέφανου. Όλοι ανησυχούν για το τι έχει στο μυαλό της. Ο Στέφανος και ο Μάρκος φεύγουν αναστατωμένοι για να την ψάξουν, μην τυχόν και προσπαθήσει ξανά να βάλει τέλος στη ζωή της.’Ηδη έχει επιχειρήσει να αυτοκτονήσει δύο φορές από τη στιγμή που ο Ιάσονας είδε τις φωτογραφίες της με τον Μάρκο και την έδιωξε από το σπίτι…

Η Ευγενία, βλέποντας το σύζυγό της να τρέχει πάλι πίσω από την πρώην του, ξεσπά στη θεία της. Της λέει ότι ενοχλείται που τρέχει πίσω της αλλά η Νότα της θυμίζει ότι το ίδιο έκανε και για εκείνη όταν έφυγε. Μάλιστα ξεσπά και της λέει ότι θέλει να την προστατεύσει γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν αυτοκτονήσει η Αλεξάνδρα!

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα έχει φτάσει στο αρχοντικό. Μπαίνει στο σαλόνι όπου είναι ο Ιάσονας με τη μητέρα του και τον Μιχάλη. Τραβάει το όπλο και τον σημαδεύει! Του λέει ότι δεν τον αντέχει άλλο και ενώ ξέρει ότι θα πάει φυλακή της φτάνει που εκείνη και τα παιδιά της θα έχουν γλιτώσει από αυτόν! Τότε τον πυροβολεί τρεις φορές.
Ο Ιάσονας πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα. Πολύ σύντομα, φτάνουν στο αρχοντικό ένα ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και η χωροφυλακή για να συλλάβει την Αλεξάνδρα… Στο νοσοκομείο οι γιατροί δίνουν σκληρή μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον Ιάσονα. “Εξω από το χειρουργείο η Μαργέτα αγωνιά για την τύχη του γιου της και ο Στέφανος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της, να της δίνει κουράγιο. Η ίδια μονολογεί ότι εκείνη έπρεπε να πυροβολήσει αφού αυτή είναι που φταίει για όλα!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτές είναι οι σκηνές πριν το συγκλονιστικό τέλος!

Viral: Τρομακτικό! Τρέχουν πάνω σε εν κινήσει τρένο! (vid)

Μουτσινάς για Λιάγκα: «Πώς σου ήρθε να…»