Τα εμπόδια δεν έχουν τέλος για τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, που οργανώνουν κρυφά από όλους τη διαφυγή που τόσο λαχταρούσαν. Οι δυο τους θέλησαν να εκμεταλλευτούν την απουσία του Ιάσονα στην Αθήνα, λογαριάζοντας ωστόσο χωρίς την Ουρανία.

Η ίδια φαίνεται αποφασισμένη να τους εμποδίσει, αλλά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας. Ωστόσο, βασικός εχθρός του ζευγαριού αποδεικνύεται ξανά η Νότα, η οποία δεν διστάζει να απειλήσει τον Μάρκο και να ανοίξει ευθαρσώς τα χαρτιά της.

Παράλληλα, η Ουρανία προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα πως είναι σύμμαχος και όχι εχθρός της, αλλά εκείνη δείχνει να αμφιβάλλει. Η ανησυχία της Άννας για τη μητέρα της θέτει σε κίνδυνο τα πλάνα της Μαργέτας και του Στέφανου, των οποίων η παρουσία στην πρωτεύουσα κοντεύει να αποκαλυφθεί.

Σύντομα ο Κοντογιάννης μαθαίνει ένα σημαντικό νέο…

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος νομίζει πως έχει απομακρύνει τη Νότα κι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του με την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσονας παραμένει ανυποψίασρος για τις κρυφές κινήσεις της γυναίκας του…

Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά και οι δύο τους είναι έτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. Παράλληλα, ο Φάνης στηρίζει την Ευγενία με κάθε τρόπο.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

https://youtu.be/-9Ylot_cZbQ

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τέλος Ιάσονας και Αλεξάνδρα-Μία νέα γυναίκα στο πλευρό του!

Σασμός: Τέλος Λεμονιά – Τόλης – Η Αργυρώ εκβιάζει τη Θοδώρα

Η μάγισσα: Έγκυος η Γερακίνα – Άγρια κόντρα με την πεθερά της