Το τραγικό ατύχημα του Μάρκου με το αυτοκίνητο που τον οδήγησε στον θάνατο στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Αλεξάνδρα, μετά και τον χαμό της Μαργέτας. Ωστόσο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για τα παιδιά της.

Ο Ιάσονας είναι στο πλάι της και της το αποδεικνύει εμπράκτως. Της ζητάει να μείνει μαζί του στο Κιάρι προκειμένου να μην είναι μόνοι τους και να έχουν και οι δύο συντροφιά και συμπαράσταση. Εκείνη δέχεται κι επιστρέφει στο Κιάρι. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι πολύ καλές και όντως ο Ιάσονας κρατάει τον λόγο του και δεν έχει καμία παραπάνω βλέψη όσον αφορά τους δυο τους. Εκείνη συγκινείται από το πόσο ο Ιάσονας έχει αλλάξει προς το καλύτερο.
Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας πια συγκατοικούν στο Κιάρι και μαζί και η Ουρανία που είναι πάντα δίπλα για να τους βοηθάει και να τους νοιάζεται. Η Μαργέτα εξακολουθεί να είναι κρυμμένη και μόνο η Αννα γνωρίζει ότι είναι ζωντανή. Με δεδομένο όμως ότι έχει πεθάνει η μητέρα του, ο Ιάσονας, θέλοντας να εξασφαλίσει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, της γράφει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Μαργέτας. Ενα πρωινό που ξεκινάει να πάει στη δουλειά του βλέπει στην άκρη του δρόμου μια πανέμορφη γυναίκα της οποίας το αμάξι έχει χαλάσει, και σταματάει να τη βοηθήσει. Εκείνη τον ευχαριστεί και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του χωρίς να υπάρχει κάποια συνέχεια. Η νεαρή αυτή γυναίκα είναι η Αρτεμις, η νέα γιατρός του νοσοκομείου που έχει φτάσει μόλις στην πόλη για να αναλάβει τα καθήκοντά της. Οταν την καλούν σε μια εκδήλωση  συναντάει ξανά τον Ιάσονα ο οποίος την πλησιάζει.

Αυτή είναι η στιγμή που ξεκινάει ένα ειδύλλιο το οποίο αρχίζει να συγκινεί τον Ιάσονα. Οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όλο και πιο συχνά. Αυτό κάνει τον Ιάσονα όμως να αργεί όλο και πιο συχνά από το σπίτι. Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα, που έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται γιατί έχει αλλάξει πολύ κι έχει γίνει πολύ τρυφερός, ζηλεύει. Και πλησιάζει η ώρα που θα τον διεκδικήσει!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Πάλι στον ΣΚΑΪ-Όλη η αλήθεια!

Top 10 καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του MotoGP

Masterchef: Τέλος η αναμονή-Άρχισαν οι οντισιόν!