Η παγίδα που καταστρώνει ο Ιάσονας με τη βοήθεια του Φίλιππου στη σειρά Έρωτας Φυγάς του OPEN έχει στόχο τον Μάρκο και τον Στέφανο και ένα μοναδικό σκοπό: να τους βγάλει οριστικά από τη μέση, αφού και οι δυο τους αποτελούν κίνδυνο για την περιουσία αλλά και την οικογένειά του. Και πράγματι, ο Στέφανος έχει το δικό του σχέδιο, να κλείσει λογαριασμούς του παρελθόντος που έχουν μείνει για χρόνια ανοιχτοί… Έτσι, επισκέπτεται τη Μαριέττα για να της πει κάτι που έχει κρατήσει μέσα του, την αλήθεια για το θάνατο του άντρα της δύο δεκαετίες πριν… ‘Οσο κι αν δεν το παραδέχεται, εκείνη επηρεάζεται βαθιά από τα λόγια του και την επόμενη κιόλας ημέρα πηγαίνει στο σπίτι του να τον βρει.

Εκείνος, βαθιά ερωτευμένος ακόμη μαζί της, της εξομολογείται τα αισθήματά του. Στο μεταξύ, Μάρκος, Ιάσονας και Αλεξάνδρα συναντιούνται ξανά, με αφορμή τον αρραβώνα της κόρης του δημάρχου και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από τεταμένη. Ενώ ο Στρατής παραμένει κλειδωμένος μέσα στην αποθήκη, η Μαριέττα επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει τον Ιάσονα να την περιμένει «βράζοντας». Μετά από όσα έγιναν με τον Μάρκο, θέλει κάπου να ξεσπάσει και η ομολογία της μητέρας του ότι συνάντησε τον Στέφανο του δίνει την αφορμή που έψαχνε.

Στο μεταξύ, η Γεωργία αποκαλύπτει με απογοήτευση πως δεν είναι έγκυος, αλλά το κρύβει από όλους εκτός από τον Στρατή. Μετά από παρέμβαση της Μαριέττας, η οποία καταφέρνει να την εντοπίσει, η Ρηνιώ γυρίζει στο αρχοντικό και ο Μάρκος, που δεν τη βρίσκει πια στο σπίτι, καταλαβαίνει πως την πλήγωσε με τα λόγια του. Πηγαίνει λοιπόν στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων να τη βρει, όμως εκεί συναντά ξανά και την Αλεξάνδρα. Η Βάσω τους βλέπει τυχαία και χωρίς να διστάσει στιγμή τρέχει να το πει στον Ιάσονα. Αυτός, τυφλωμένος από το μίσος, παίρνει το όπλο του αποφασισμένος να δώσει τέλος σε αυτήν τη σχέση εδώ και τώρα!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Καυτό φιλί για Πέτρο και Ελισάβετ-Τους βλέπει η Κασσιανή!

Μιλγουόκι Μπακς: Τρένο δίχως φρένο – Σούπερ Γιάννης και 7 στα 7!

The Secret Song: Το νέο μουσικό σόου στον ALPHA