Στο αρχοντικό του Δεμερτζή στη σειρά Έρωτας Φυγάς τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η αναταραχή που επικρατεί είναι έντονη καθώς στον στάβλο εμφανίζεται μια μεγάλη πανδημία. Η ασθένεια των αλόγων γίνεται αφορμή για να ξεσπάσει εμφύλιος μεταξύ Ιάσονα και Μαργέτας. Εκείνος είναι έξαλλος και της λέει ότι φταίει εκείνη που θα καταστραφούν γιατί δεν μπόρεσε να κουμαντάρει την κατάσταση όσο έλειπε στη φυλακή!

Εκείνη αισθάνεται προσβεβλημένη από την αχαριστία του γιου της και του τονίζει ότι όσο ήταν στη φυλακή, ανέλαβε να φροντίζει και το σπίτι και τις δουλειές του και δεν περίμενε από εκείνον να ακούσει τέτοιο λόγια. Είναι τουλάχιστον ντροπή του τού λέει και του ανταποδίδει. Παράλληλα, ο Ιάσονας προσπαθεί να κρύψει τα οικονομικά του προβλήματα, τα οποία ο Κοντογιάννης γνωρίζει και τον προκαλεί.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης για μια ακόμη κόντρα μεταξύ του Iάσονα και της Μαργέτας. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος παραπλάνησε τη μητέρα του για να βάλει χέρι στην περιουσία του από κοινού με τον Μάρκο. Οι ετοιμασίες στο αρχοντικό για τη βάφτιση του Γιωργάκη, μπαίνουν μπροστά αλλά μέσα σε διαφωνίες και εντάσεις!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι τέλος: Αυτές οι ταινίες θα προβληθούν στη θέση τους

Οι προπονητές που είναι διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό – Όλη η λίστα

Μαύρο Ρόδο: Τέλος ο Πέτρος για την Ελισάβετ-Πέφτει στην αγκαλιά του Γεράσιμου;