Τη φετινή σεζόν θα απολαύσουμε στη νέα καθημερινή σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς τον ηθοποιό Κώστα Καζανά, στο ρόλο του Μιχάλη, ενός πράου ανθρώπου που βιώνει όμως μία δυστυχισμένη ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά σε τηλεοπτικό περιοδικό για τη νέα  σειρά που πρωταγωνιστεί και εξηγεί πόσο δύσκολη είναι η αποτύπωση της εποχής αφού θα πρέπει να μελετήσουν τις χειρονομίες, τις εκφράσεις τους αλλά και το ενδυματολογικό κομμάτι και όλα αυτά όχι σε ένα αστικό πλαίσιο αλλά σε πόλη της περιφέρειας όπως είναι η Μεσσηνία.

Και συγκεκριμένα σε ένα μεγάλο αγρόκτημα όπου ζει η οικογένεια Δεμερτζή. Ο ήρωάς του, ο Μιχάλης, ανήκει στους συγγενείς εξ αγχιστείας. Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα, που είναι ανιψιά της ιδιοκτήτριας Μαργέτας. Ζει εδώ και χρόνια στο κτήμα με τη σύζυγό του, που είναι μία από του διεκδικητές της περιουσίας στην οποία όμως δεν έχει δικαίωμα ως γυναίκα. Γι’ αυτό και υποβόσκει μια κόντρα ανάμεσα στην Ελπίδα και τη Μαργέτα. Ο Μιχάλης είναι και ο γιατρός του κτήματος. Τα έχει καλά τόσο με τους ιδιοκτήτες όσο και με όλους όσοι εργάζονται σε αυτό. Προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πάντες ανεξαιρέτωs. Είναι ένας άνθρωπος πράος και συζητήσιμος.

Η γυναίκα του, πάλι, είναι εντελώς διαφορετική και δεν έχουν την καλύτερη σχέση. Από την αρχή βλέπουμε ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους. Ο Μιχάλης θέλει να χωρίσει, αλλά κι εκεί παίζεται ένα δράμα, καθώς το διαζύγιο την εποχή εκείνη ήταν ένα στίγμα κι έπρεπε για να το πάρεις να δηλώσεις μοιχεία. Ο Μιχάλης είναι σε απόγνωση και καταφεύγει στο αλκοόλ. Το ποτό είτε σε κάνει επιθετικό είτε σε οδηγεί στην αυτολύπηση και εκείνος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας φλερτάρει την Αλεξάνδρα – Επιδημία τύφου χτυπάει την οικογένεια Δεμερτζή

Καιρός (17/9): Ζέστη με υγρασία και αφρικανική σκόνη το Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα έχουμε θερμοκρασία 39 και 40 βαθμούς Κελσίου

Τρία Μίλια: Μαζί Στέφανος και Φωτεινή – Αυτή θα είναι εξέλιξη του ζευγαριού