Η Μαργέτα δέχεται πρόταση να πολιτευτεί και το σκέφτεται σοβαρά στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έχοντας και την υποστήριξη του Στέφανου. Η Γεωργία, παρά τις έντονες αντιστάσεις της, γυρίζει στη δουλειά στο αρχοντικό. Παράλληλα, ο Ιάσονας προσπαθεί να κρύψει τα οικονομικά του προβλήματα, τα οποία ο Κοντογιάννης γνωρίζει, και τον προκαλεί.

Στο μεταξύ, η Ευγενία αμφιβάλλει πάλι για τα αισθήματα του Μάρκου κι εκείνος αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια! Της λέει πως βρήκε ένα παλιό γράμμα της Αλεξάνδρας, όπου του εξηγούσε πως δεν έπαψε ποτέ να τον αγαπάει τη αλλά αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Ιάσονα για να τον σώσει από τη φυλακή, όμως τελικά η Μαργέτα την πρόδωσε… Ότι ουσιαστικά η Αλεξάνδρα θυσιάστηκε για εκείνον.

Τότε η Ευγενία του κάνει την απλή ερώτηση αν ο ίδιος έπαψε να αγαπά την Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος την κοιτάζει θλιμμένα, αλλά δεν της απαντά τίποτα. Δεν χρειάζεται άλλωστε, αφού η Ευγενία ξέρει την απάντηση… Η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Ιάσονα και της Μαργέτας. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος παραπλάνησε τη μητέρα του για να βάλει χέρι στην περιουσία του από κοινού μετον Μάρκο. Παράλληλα, ξεκινούν οι ετοιμασίες στο αρχοντικό για τη βάφτιση του Γιωργάκη, αλλά δεν λείπουν οι διαφωνίες και οι εντάσεις. Η Ευγενία, βαθιά πληγωμένη από τον Μάρκο, παίρνει μια σοβαρή απόφαση. Να τον εγκαταλείψει και να ζητήσει μετάθεση σε άλλο νοσοκομείο. Να αφοσιωθεί στην καριέρα της, αφού πρώτα διακόψει την εγκυμοσύνη!

Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει και να τη σταματήσει. Στο μεταξύ, ο Κοντογιάννης βρίσκει νέο τρόπο για να τυλίξει τον Στρατή και κατ’ επέκταση τους Δεμερτζήδες, ενώ ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά η συνάντηση εξελίσσεται απρόσμενα σε «θρίλερ».

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή για τον Αλέκο-Βλέπει το βίντεο του Άγγελου και καταρρέει

Ο Μίτσελ έλυσε και την εξίσωση αν θα έμενε του χρόνου στον Ολυμπιακό!

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία βάζει τέλος στην ευτυχία της-Κάνει έκτρωση στο παιδί του Μάρκου!