Ο Ιάσωνας στη σειρά Έρωτας Φυγάς είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τον Μάρκο γιατί μόνο τότε όπως πιστεύει η Αλεξάνδρα θα ξεχάσει τον πρώην  της και θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στον ίδιο!

Έτσι αρχικά βάζει άνθρωπό του να πειράξει τα φρένο του αυτοκινήτου του μεγάλου του αντιπάλου το οποίο όμως παίρνει η Ευγενία, έχοντας για συνοδηγό την Αλεξάνδρα! Από θαύμα οι δύο γυναίκες καταφέρνουν να επιζήσουν.

Από την πρώτη στιγμή Στέφανος και Μάρκος θεωρούν τον Ιάσωνα υπεύθυνο για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο. Όταν βρίσκουν και τα αποδεικτικά στοιχεία, ενημερώνουν τη Μαργέτα, η οποία σοκάρεται από την αποκάλυψη. Για την ανάμιξη του άντρα της στο τροχαίο μαθαίνει συμπωματικά και η Αλεξάνδρα, που συνειδητοποιεί ότι είναι παντρεμένη με έναν αδίστακτο δολοφόνο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αρπάζει το μωρό της και τρέχει να αναζητήσει καταφύγιο στο σπίτι του Μάρκου, αποφασισμένη να του πει όλη την αλήθεια. Μόνο που φτάνει στην πόρτα του τη βραδιά των επίσημων αρραβώνων του με την Ευγενία! Στο κατόπι της βρίσκεται ο Ιάσωνας, ο οποίος δεν διστάζει να πυροβολήσει τον Μάρκο προκειμένου να πάρει πίσω… ό,τι του ανήκει!

Στο μεταξύ η Στέλλα νιώθει πολύ όμορφα που έχει φύγει από τις καλύβες και ζει πια στο σπιτάκι υπηρετών της οικογένειας Δεμερτζή. Δεν της αρκεί όμως αυτό. Δεν της αρέσει που μοιράζεται το υπνοδωμάτιο με τη Ρηνιώ και θέλει ένα δικό της. Και δωμάτιο στο αρχοντικό έχει η νταντά! Έτσι, αρχίζει σιγά σιγά να υπονομεύει την γκουβερνάντα του μωρού των Δεμερτζήδων και τελικά πετυχαίνει την απόλυσή της. Η Αλεξάνδρα λέει στην πεθερά της πως δεν χρειάζεται νταντά, αφού μπορεί μόνη της να φροντίζει το γιο της με μια μικρή βοήθεια υπό την… πάντα πρόθυμη Στέλλα! Ούτε, όμως, η θέση της νταντάς αρκεί στη Στέλλα, που θέλει να εδραιώσει τη θέση της κοντά τους Δεμερτζήδες. Έτσι, βάζει στόχο να κατακτήσει τον Στρατή! Όχι φυσικά επειδή τον έχει ερωτευτεί, αλλά γιατί πιστεύει ότι, αν πάρει τη θέση της Γεωργίας, κανείς δεν Θα την κουνήσει ποτέ από το αρχοντικό. Κι ένα βράδυ, η Στέλλα πετυχαίνει το σκοπό της: να τον παρασύρει στο κρεβάτι!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο εισαγγελέας που καλύπτει τις παρανομίες του Παύλου Βρουλάκη

Market Pass: Έρχεται το άνοιγμα της πλατφόρμας – Αυτά είναι τα ποσά!

Μάγισσα – ANT1: Όλα στον αέρα λόγω εκλογών