Αλεξάνδρα και Μάρκος νομίζουν ότι θα ζήσουν την απόλυτη ευτυχία στη σειρά Έρωτας Φυγάς αλλά μάλλον υπολογίζουν χωρίς τη Νότα!

Η σατανική θεία της Ευγενίας δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα σύμφωνα με τον Τηλεθεατή. Όσο τους βλέπει χαρούμενους, τόσο το μίσος της φουντώνει.

Μπορεί να ξέρει πως έχει χάσει τα πάντα, όμως δεν σκοπεύει να αφήσει τον Μάρκο να απολαύσει με την Αλεξάνδρα την οικογενειακή τους ευτυχία. Είναι αποφασισμένη να τους χωρίσει κι έχει αποδείξει ότι όταν βάλει κάτι στο μυαλό της δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό μέχρι να πετύχει το στόχο της.

Παραμονεύει, οργανώνεται και «χτυπά» όταν κανείς δεν το περιμένει… Κι αυτή τη φορά θα είναι ιδιαίτερα σκληρή, αφού δεν θα στοχεύσει κατευθείαν στον Μάρκο ή την Αλεξάνδρα, αλλά θα τους πληγώσει με το γιο τους!

Ο Γιωργάκης θα βρεθεί στο στόχαστρό της! Μέσα στο θολωμένο της μυαλό πιστεύει πως αν δεν υπήρχε το παιδί, τότε ίσως ο γάμος της ανιψιάς της με τον Μάρκο να είχε ελπίδες… Ο μικρός όμως έφερε κοντά τους γονείς του κι αυτός –θεωρεί η ίδια- φταίει που ο Μάρκος ποτέ δεν έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην Ευγενία.

Και φυσικά πιστεύει πως ο Μάρκος αγαπάει περισσότερο το γιο που έχει αποκτήσει με την Αλεξάνδρα από ό,τι το παιδί που έχει αποκτήσει με την Ευγενία, τον Στεφανάκο. Ευτυχώς, όμως, ο Μάρκος θα καταλάβει εγκαίρως το εκδικητικό σχέδιο της Νότας, αφού άλλωστε την έχει «μελετήσει» καλά όλο αυτό το διάστημα που αναγκαστικά έζησε κοντά της. Και Θα κάνει τα πάντα για να την εμποδίσει να πετύχει το σκοπό της και να πληγώσει το παιδί του…

Έρωτας Φυγάς: Επιστροφή στον ΑΝΤ1!

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης και Ανέστης αντιμέτωποι-Το μίσος τους και πάλι στην επιφάνεια!

F1 Charles Leclerc: Δεν είναι φήμες κατέχει τελικά το τέρας Ferrari 812 Competizione αξίας 598.000 δολαρίων

Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς-Κόβουν την ανάσα τα γεγονότα