Η Ευγενία στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αμφιβάλλει πλέον ανοικτά για τα αισθήματα του Μάρκου απέναντι τόσο στην ίδια όσο και στο μωρό που περιμένει και αυτός φροντίζει με τον τρόπο του να επιβεβαιώσει τους φόβους της όταν της αποκαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα θυσιάοτηκε για χάρη του προχωρώντας σε ένα γάμο τον οποίο δεν ήθελε ποτέ.

Πληγωμένη εκείνη τον ρωτά στα ίσια αν την αγαπά ακόμη, όμως εκείνος χαμηλώνει το βλέμμα και δεν της απαντά. Σίγουρη πλέον ότι δεν θα γίνει ποτέ πραγματικά δικός της, παίρνει μια απόφαση που θα σημαδέψει για πάντα και τους δυο τους. Αρνείται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί που ο ίδιος του ο πατέρας δεν ήθελε ποτέ και έτσι φεύγει με σκοπό να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Όμως, ο Μάρκος δεν μπορεί να της επιτρέψει να κάνει κάτι τέτοιο και αρχίζει να την αναζητά απεγνωσμένα ώστε να την προλάβει και να τη σταματήσει. Την ίδια στιγμή, η Άννα μαθαίνει ότι η αστυνομία πίσω στην Ελλάδα συνέλαβε κάποιους βιαστές και, αναστατωμένη, αποφασίζει να γυρίσει για να διαπιστώσει αν πρόκειται για τους ανθρώπους που τη βίασαν.

Έχει πάρει πια το πτυχίο της και νιώθει πως έχει έρθει η ώρα να κλείσει αυτή την πληγή, η οποία συνεχίζει να αιμορραγεί μέσα της. Η Χαρά, στο μεταξύ, ζητά από τη Δήμητρα να ερευνήσει τους δύο υπόπτους που κρατούνται στη χωροφυλακή και να μάθει για ποιον εκτελούσαν εντολές. Η Άννα όντως τους αναγνωρίζει και με τη μαρτυρία της τους στέλνει στη φυλακή. Κι ενώ η Γεωργία τελικά λυγίζει και , επιστρέφει για δουλειά στο αρχοντικό η αστυνομία καλεί τη Χαρά και την Ελπίδα για κατάθεση σχετικά με το πτώμα του Μήτσου.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής χαροπαλεύει!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Σασμός: Μπαίνει η Καίτη Γαρμπή στη σειρά;