Ο Έρωτας Φυγάς φέρνει νέες διαμάχες και σκάνδαλα στη συνέχειά του με την Ελπίδα να καταστρώνει ένα μοχθηρό σχέδιο που θα έχει ως θύματα τη Μαργέτα με τον Στέφανο.

Η σύλληψη της Ελπίδας και του Παύλου για μοιχεία είναι το πρώτο θέμα στο Κιάρι με την Ελπίδα να είναι έξαλλη και να ετοιμάζει την εκδίκησή της από τη Μαργέτα μέσα από το κελί της. Μέσα στη φυλακή λοιπόν η Ελπίδα μαθαίνει από συγκρατούμενή της το μεγάλο μυστικό της Μαργέτας για τη σχέση της με τον Στέφανο. Αυτό θα είναι το τέλειο χτύπημα στην κυρία Δεμερτζή…

Όταν βγαίνει από το κρατητήριο αρχίζει να παρακολουθεί τη Μαργέτα και πράγματι την πιάνει σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της. Η Ελπίδα βγάζει φωτογραφίες το ζευγάρι τις οποίες και δε κρατάει για τον εαυτό της αλλά της δίνει στον τύπο της περιοχής.

Οι εφημερίδες της επόμενης ημέρας θα είναι σοκαριστικές. Στο εξώφυλλο η Μαργέτα με τον Στέφανο σε τρυφερές στιγμές με τον τίτλο να υπαινίσσει τη σχέση των «δήθεν εχθρών». Ολόκληρη η περιοχή κλωνίζεται από την μεγάλη αποκάλυψη. Πιο πολύ από όλους όμως ο Μάρκος με τον Ιάσονα που δε πιστεύουν στα μάτια τους.

Ο Ιάσονας ιδιαίτερα απαιτεί εξηγήσεις και δηλώνει στη μητέρα του να τον ξεγράψει. Την ίδια ώρα η Μαργέτα με τον Στέφανο αναζητούν ποιος κρύβεται πίσω από την παγίδα που τους στήθηκε ενώ η υγεία της Αθηνάς χειροτερεύει και τη φέρνει στο νοσοκομείο. Η Ελπίδα με τη Νότα φυσικά που επίσης προσπαθεί να χωρίσει το ζευγάρι χαίρονται με τις εξελίξεις…

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με την Μαργέτα και τον Ιάσονα-Εκείνη φεύγει ντροπιασμένη!

Πως ο Αντετοκούνμπο επηρέασε το έπαθλο του Survivor All Star!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή