Ο Ιάσονας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στη σειρά Έρωτας Φυγάς αφού μετά από διεξοδικές συζητήσεις που είχε με τους συμβούλους του, αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά απ’ τη μονάδα.

Νιώθει την ήττα απ τον Μάρκο και ορκίζεται να του ανταποδώσει το ύπουλο χτύπημά του. Η Ελπίδα κι ο Κοντογιάννης έρχονται πιο κοντά. Κάποιος καλοθελητής, όμως, φροντίζει να ενημερώσει τη γυναίκα του για τα καμώματά τους. Η αστυνομία επεμβαίνει και τους συλλαμβάνει για μοιχεία! Μάταια, εκείνοι προοπαθούν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι είναι συνεργάτες και συναντήθηκαν για να μιλήσουν επαγγελματικά.

Η περιβολή τους άλλα υποδηλώνει... ‘Ετσι, καταλήγουν στο κρατητήριο! Στο κελί που μπαίνει η Ελπίδα είναι δακτυλοδεικτούμενη από τις υπόλοιπες κι ας έχουν υποπέσει σε μεγαλύτερα αδικήματα. Αντίθετα, στο κελί που πηγαίνει ο Κοντογιάννης θεωρείται αρχηγός! Το μόνο λάθος του είναι ότι πιάστηκε… Το νέο δεν αργεί να φτάσει στ’ αυτιά του Μιχάλη, ο οποίος απογοητεύεται από την Ελπίδα. Μπορεί να είναι σε διάσταση, όμως παραμένει μητέρα της κόρης του και δεν του αρέσει καθόλου ο δρόμος που έχει πάρει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τον έχει εκθέσει με τη συμπεριφορά της.

Η Ευγενία είναι αποφασισμένη να ξεκόψει στην Αλεξάνδρα κάθε ελπίδα επανασύνδεσής της με τον Μάρκο. Έτσι, ειδικά τώρα που μένουν δίπλα δίπλα, Θέλει να της δείξει πόσο ευτυχισμένοι είναι. Οργανώνει λοιπόν δείπνο στον κήπο, ώστε να τους… δει καλύτερα η Αλεξάνδρα και, φυσικά, δεν χάνει ευκαιρία να αγγίζει ή να αγκαλιάζει τον Μάρκο. Πράγματι, η Αλεξάνδρα τους βλέπει από μακριά και λιώνει από τον καημό της… Η Μαργέτα την πετυχαίνει και της σχολιάζει: «Πόσο ερωτευμένο ζευγάρι είναι κι ευτυχισμένο… Κι εσένα σ’ αγαπάει ο Ιάσονας. “Οταν το εκτιμήσεις, θα ευτυχίσεις κι εσύ!».

Η Γεωργία πέφτει θύμα κλοπής και ψάχνει απεγνωσμενα να βρει τον ένοχο. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να υποψιαστεί τον ίδιο της τον άντρα; Γιατί, ναι, ο Στρατής έβαλε χέρι στα κοσμήματα και τις οικονομίες της, αφού είναι σε αδιέξοδο με τα χρέη που έχει δημιουργήσει στον Κοντογιάννη. Έτσι, τα… βούτηξε και «σκηνοθέτησε» ληστεία. Όλοι βέβαια απορούν πώς κάποιος μπήκε στο φτωχικό δωμάτιο των υπηρετών, γι’ αυτό και οι έρευνες επικεντρώνονται στο οικείο περιβάλλον.

 

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Αυτές οι σειρές αναμένεται να σαρώσουν τη νέα σεζόν

Αυτός ο προπονητής είναι το φαβορί για τον Άρη

Κώστας Τσουρός: Τέλος από το MEGA; Του τάζουν εκπομπή εκεί

Δείτε ακόμα

Στήριξη Ολυμπιακού από το OPEN του Σαββίδη; – Επίθεση ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Κυβέρνηση – Θα δώσει συνέντευξη ο Μητσοτάκης στο MEGA; – Τηλεκριτικοί διαιτησίας, Χατζηνικολάου στο μπλέντερ του «Ποδόσφαιρο vs Εκλογές»